Duha'dan Kareler...[Hayattan Yansımalar]

Başlatan duha, 21 Şubat 2008, 04:53:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

insirah

eline sağlık,resimlerin hepsi çok güzel,ama benım favorim kedili resim=)
Hayat başladığı noktaya, bittiğinde geri döner! Hayatta her şey noktayla başlar, noktayla biter... Sümeyra Denizli

mazlum

Duha Karde$ Allah senden Razi olsun ,
Yeniden götürdün bizi . Mukades Beldelere  , Yüce mevlam Tekrarini nasip eyleye ,
arzu eden kullarina .
Bir harf yeter inan, varsa o evde bir insan.

Dost Ararsan Kendine Bak
Dostun Ağlasını Bulursun
Düşman Ararsan Yine Kendine Bak
Düşmanında Ağlasını Bulursun .
vesselam .

aydeniz

özlemişiz gerçekten,Rabbim tekrarını nasip eder inşaAllah,emeğinize sağlık

cennet_nuru

Duha ve setre çok çok güzel fotolar emeğinize yüreğinize sağlık cnm  zs2)) &)
O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!

ihvan

duha kardeşimiz umre yapmış anlaşılan....mübarek olsun. darısı gidemeyenlere.(acizane)

duha

Tuğra ve Lika ; Çok teşekkür ederim bakan gözlerinize sağlık :)

insirah; favorinse tamamdır zaten kediyi ilk gördüğümde aklıma sen geldin teşekkürler :)

Rahmani;Ecmain kardeşim teşekkür ederim Amin İnşaAllah ..

aydeniz;Amin kardeşim inşaAllah saolasın..

cennet_nuru,bakan gözlerinize sağlık kardeşim..

ihvan,evet nasip oldu çok şükür Rabbim isteyenlere sizlerede nasip etsin inşaAllah .. (amin)
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

duha

Meşhur kule :)

Ve Kabe'nin ramazan sonrası sakinliği .. :)

[/center]

Lika

Ellerine sağlık :)
Alıntı yapılan: duha - 28 Ekim 2010, 21:33:22
Rabbim isteyenlere sizlerede nasip etsin inşaAllah .. (amin)

Amin.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

insirah

Alıntı Yapinsirah; favorinse tamamdır zaten kediyi ilk gördüğümde aklıma sen geldin teşekkürler
rica ederim,bende teşekkür ederim=)
kulede çok güzelmiş,aklıma londradaki saat kulesi geldi
Kabe resimleri çok güzel ve yakın karedeki ayrı bi güzel=)Kabe,sabah namazı sonrası çok güzel oluyor
Hayat başladığı noktaya, bittiğinde geri döner! Hayatta her şey noktayla başlar, noktayla biter... Sümeyra Denizli

BT 857

RABBIM umreni kabul eylesin ins duha ...bizlerede hakki ile nasip etsin.kabenin yakin resmi cok hos...aklima takilan bisey var kabenin yakininda resim cektirmiyorlarmis vazifeli memurlar...bu dogrumu aceba.
LA TENSENA

duha

insirah ; evet ayrı birşey olmuş gerçekten , birden aydınlığa bürünmesi kesinlikle ayrı bir güzellik tabikide beğenmene sevindim teşekkür ederşm efendim : )

BT 857 ;Amin inşaAllah kardeşim saol,o resim çektirmeme mevzusu önceki yıllar için geçerli ben 7 yaşlarındayken gitmiştim o zamanlarda yasaktı o sebeten ilk çekmeye çekindim velakin bir hacının makinesini askere verip çekmesini rica ettiğini gördüğümde tamam dedim yasak kalkmış :) onun dışında yakınında yada uzağında çekmesindede yasak yok ama şöyle birşey var bazen askerlerin ruh halinede kalıyorsunuz en olucak zamanda bişey demezler ama bazen oluyorki en olmadık normal zamanda makineyi kapatmanızı isteyebilirler :)

[/center]

duha

Kabe ve Çevresinden Bir Kaç Kare Daha :)

Mekke Trafiği :)

[/center]

no_education

Çok hoş kareler... Allah bütün müslümanlara o kutsal topraklara gidebilmeyi nasip etsin. Amin.

Lika

Amin.

Güzel bir yolculuk oluyor, teşekkürler duha :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

duha

no_education ; Amin inşaAllah , teşekkür ederim :)

Lika ;Yolculuğa hergün kısa kesitlerle yer vericem inşaAllah Rica ederim :)

[/center]