Nesneleri Böyle Gördünüz mü? :)))

Başlatan Lika, 20 Ağustos 2008, 03:12:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lika

Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Lika

Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

duha

çatalla kaşık en uyumluları olsa gerek  :hihi :hihi

tşkrler  zs3))
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

biber

ya acaıp yapım olmuş komıkde aslında   &)evet en uyumluda kasıkla catal olmuş zs2))

ihvan

elzem

bence gayet hoş ve komik gözüküyorlar.
teşekkürler :)
Bize Bir Nazar Oldu
Cumamız Pazar Oldu
Zaten Bize Ne Olduysa
Hep Azar Azar Oldu..

Lika

teşekkürler arkadaşlar:)) demek ki nesne deyip geçmemek lazım onların da kendilerine has farkı dünyaları var :hihi

ASUDE