Şubat Uzar Bin yıl Olur/ Tuncay OPÇİN

Başlatan hisar, 25 Mayıs 2006, 13:49:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hisar

[/size  Yakın tarihimize ışık tutan, bu ülkenin öz evlatlarının nasıl acımasızca ordudan ve diğer devlet kurumlarından tasfiye edildiğinin açık kanıtlarıyla okuyacağınız bu kitap bize devlet içerisinde kimlerin yapılanmaya çaılştığı hakkında bilgi veriyor.  :x
üşüncen Gül İse Sen Bir Gül Bahçesindesin...

racül

Yeni girmis, 5. 6. mesajlarini kitab tavsiyesine ayirmis bir üye..?
Buna reklam mi diyecegiz?

Bu kitablarin yayincilari, güzelce bedelini ödeyip, siteye reklam verseler daha iyi olmaz mi?
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

hisar

Doğru söylüyorsunuz ama Racül Abi. Acaba siz de burda yazmaya başladığınızda size de böyle çıkıştılar mı? (daha 5.-6. yazısı diye). İstemiyorsanız yazmayız ama ben sitenin adresini fethullah_gulen@yahoogroup'a reklamını veren birisinden aldım. Bende hangi denizde yol aldığımı bilmiyordum ama siz çıkıp beni uyardınız.Allah razı olsun.Şunu da belirtmek isterim ki; müslümanın müslüman tarafından dışlanacağını ve bu kadar yaptıklarına çekinceyle yaklaşılacağını tahmin etmiyordum. Ben zannediyordum ki bu forum herkese açık.kesinlikle farklı maksatlarım yoktu.
Bunu gizli açık herşeyimi bilen Allah(c.c.) biliyor. Sizleri seviyoruz.Allah'a emanet olun.
NOT: Reklam veren de bir gün olur inşAllah!
üşüncen Gül İse Sen Bir Gül Bahçesindesin...

ASUDE

kardeşim sanırım sen yanlış anladın biz hiç kimseyi dışlamıyoruz racül ilk mesajların kitap tavsiye bölümünde tanıtımı hususunda yapmıştır yorumunu eminimki niyeti sizi kırmak yada küstürmek değildir....
ve bizim herkese saygımız vardır...

racül

Yazi yazan herkese derin saygimiz var hisar kardesim..

Forumlara (gizli) reklam icin giren insanlar oluyor. Hemi de bizzat firmalarin kendi elemanlari, ücü kurusa kiyamayip, caktirmadan reklam yapmaya tevessül ediyorlar..

Simdi sen de düsünebilirsin ki, daha hic yazisi olmamis bir arkadas geliyor, 5 - 6 yazi yaziyor, hepsi de reklam diye tahmin edilebilecek cinsten...

Sui zannimiz afv ola...
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

muallim

Alıntı yapılan: hisarfethullah_gulen@yahoogroup'a reklamını veren birisinden aldım. Bende hangi denizde yol aldığımı bilmiyordum .....!

kardesim yazın istediğiniz gibi. size kimse bir laf demiyor...Bakın bizim sitenide orada reklamı olmuş ...onemli olan istifade edebilmek...

Burada guzel yazıları okuyun paylasın. sizlerin dimağlarının temizlenip arınması için din kardeslerinin guzel veciz sohbetlerine ve muhabbetine gerek vardır. Elahmdulillah ehli sunnet çizgisinde baska bir amacı olmayan bu siteden yararlanırsanız ozellikle fikir ve dusunce yazılarını okursanız manaevi bolumleri okursanız cok sey kazanır ve hayatınızı sorgulama imaknı bulursunuz. internete girldiğinde boş vakit gecirmekten ziyade boyle seylerle mesgul olmak iyidir diye dusunuyorum

Racul sakin ol gozum sakin...urkutme....

sizde muhabbete devam kardesim...devammm....Allaha emanet olun...
"Müminler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin ve Allah'tan korkun ki rahmete eresiniz."
[Hucurat Suresi 10]