Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

lutfen YARDIM

Başlatan antepli, 19 Ağustos 2006, 20:00:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

antepli

arkadaşlar,kardeşler benim msn adresim çalındı.Eğer bu işi bilen biri yada birileri varsa LUTFEN yardım etsin.O mail ve içindekiler ÇOOOOK önemli benim için......
Bu dünyanın cefasından sefasına sıra gelmez.gafil olmayın ilme çalışın geçen günler geri gelmez...

yaı14

merak etme msni ni kurtarılmış bil.ben hallederim.  :wink:
YALANSIN  DÜNYAA ,  YALANSIN .......

zaman_1453

Bu nasıl oluyor???  :roll:

yaı14

Alıntı yapılan: "zaman_1453"Bu nasıl oluyor???  :roll:

eeee  zaman_1453  bir  bildiğimiz  olmasa  öle  bişe  söylermiyim.ben  halletcem  diosam  hallederim.antapli  msn  ni  kurtulmuş  bil....

yaı14

görev başarıyla   tamamlandı..... :x

sentez

vavv helal.bende böyle sorunla karşılaşırsam kapını çalarım. :x
YAŞASIN AYNI GÜNEŞİ EMZİRİP İKLİMLERE İKLİMİMİZDEN ALIN TERİ İLE SUNDUĞUMUZ ÜRÜNLER...
(kalbimde ve dualarımda daima SİZ ler olacaksınız.bunda asla şüpheniz olmasın..)

antepli

eyvAllah yaş 14.bu konudaki üstün gayretlerin ve ikna ediciliğin için tebrikler. :D
Bu dünyanın cefasından sefasına sıra gelmez.gafil olmayın ilme çalışın geçen günler geri gelmez...

zaman_1453

Alıntı yapılan: "yaş14"
Alıntı yapılan: "zaman_1453"Bu nasıl oluyor???  :roll:

eeee  zaman_1453  bir  bildiğimiz  olmasa  öle  bişe  söylermiyim.ben  halletcem  diosam  hallederim.antapli  msn  ni  kurtulmuş  bil....
Yok kardeşim size güvenimiz tam :x  bu msn çalma olayı nasıl oluyor... o kafamı karıştırdı :roll:

armonya

Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...

ASUDE

:x  :x  :x  helal olsun vay beeee

yaı14

Vuslat Yolcusu

ihtiyacımız olursa yardımcımız hazır  :x