Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Senin çektiğin O dilindendir...

Başlatan kenz, 27 Nisan 2007, 00:28:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kenz

Rivayet olunurki Süleyman a.s. zamanında bir şahsın kafesinde  kuşu vardı çok güzel öter ve kendisini eğlendirirdi. Bir zaman sonra kuş kafesde ötmez oldu.  Adam mütessir oldu Süleyman a.s.'a gidip dert yandı H.z Süleyman a.s. kuşun yanına geldi ey kuş niçin ötmezsin dedi kuş ey Allahın Peygamberi ben eşimden yıllardır ayrı kaldım bir gün eşim kafesimin yanına geldi ve bana senin çektiğin o dilindendir dedi ve gitti. H.z süleyman kuştan bu cevabı alınca kuşu serbest bıraktı. Kuş uçtu uçarken şöyle dedi beni sûretlendirip havada uçurtan ve kafeste bana sabrettiren yüce Allah'ı takdis ve tesbih ederim. H.z Süleyman kuş kafesde sabredince halas buldu sabretmeseydi halas bulmazdı kurtulamazdı dedi...
İNSAN akli ile melekleşen nefsi ile iblisleşen bir aciptir İNSAN
İNSAN kendi kabahatini bilmeyen cehli ile dünyalara sığmayan bir mağrurdur İNSAN
İNSAN bütün zaaf ve acziyyetine rağmen kudrete kafa tutan taşkın bir şaşkındır İNSAN
İNSAN maziye bağlı hâle aldanmış istikbali gözler bir taştır İNSAN

Fatihan

Vuslat Yolcusu

Alıntı yapılan: "fatihan"Elinize sağlık...

enfa

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

gül_mira

eline yüreğine sağlık kardeşim :x
Eğer bir gün dünya ya ait çok büyük bir derdin olursa,rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme,derdine dönüp benim çok büyük bir rabbim var de!...