Burun karıştırmak yararlı! (MİDENİZ HASSAS İSE OKUMAYINIZ)

Başlatan Fatihan, 27 Nisan 2007, 10:33:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihan

Avusturya’daki Innsbruck Üniversitesi Akciğer Hastalıkları Uzmanı Doktor Friedrich Bischinger, toplumda ayıplanan burun karıştırma sırasında bu organdan çıkarılanların vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaç olduğunu söyledi.

Özellikle çocukların burunlarını karıştırmalarına engel olunmaması gerektiğini söyleyen Bischinger, "Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir. Tıbben de çok yararlıdır. Hatta içinden çıkanlar da vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaçtır, yenmesinde sanıldığı gibi zararlı değildir" diye konuştu.

Mendille değil parmakla
Burnun parmakla karıştırılmasının "mekanik bir temizlik" olduğunu belirten Doktor Bischinger, parmakla yapılan temizliğin mendille yapılandan daha etkili olduğunu söyledi.  

Kaynak: www.ntvmsnbc.com

Miftahulkuluub

Tabi toplum içinde yapmakta şık olmaz. Yararlı diye ulurta karıştırırsak heralde kimse kalbimizdeki bilimsellikteki bu dehalığımızı farkedemez.
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

Fatihan

Alıntı Yap
Tabi toplum içinde yapmakta şık olmaz. Yararlı diye ulurta karıştırırsak heralde kimse kalbimizdeki bilimsellikteki bu dehalığımızı farkedemez.
:x

Vuslat Yolcusu

Alıntı yapılan: MiftahulkuluubTabi toplum içinde yapmakta şık olmaz. Yararlı diye ulurta karıştırırsak heralde kimse kalbimizdeki bilimsellikteki bu dehalığımızı farkedemez.

Nihle

Çocuklar çok sık yapıyorlar bunu elleri hep burunlarında :):)
Sanmam ki taleb-i devlet ü cah etmeğe geldik!!
Biz aleme bir YAR için ah etmeğe geldik!!..

Tuğra

Alıntı Yapyenmesinde sanıldığı gibi zararlı değildir

İnanılır gibi değil   e45))
〰〰〰〰🐠

ihvan

marifetname öyle demiyor..elin afetleri kısmında. sağ elle yapılması.men edilmiş.diye okudum.sanki...acizane.pek inandırıcı gelmedi.

neojurnal

Alıntı yapılan: ihvan - 24 Kasım 2010, 10:41:02
marifetname öyle demiyor..elin afetleri kısmında. sağ elle yapılması.men edilmiş.diye okudum.sanki...acizane.pek inandırıcı gelmedi.

İbrahim Hakkı Hz.leri demişse, Avusturya’daki Innsbruck Üniversitesi Akciğer Hastalıkları Uzmanı Doktor Friedrich Bischinger'e itibar etmemek lazım

cennet_nuru

Alıntı yapılan: Tuğra - 24 Kasım 2010, 02:22:24
Alıntı Yapyenmesinde sanıldığı gibi zararlı değildir

İnanılır gibi değil   e45))

Alıntı yapılan: selcuklu - 27 Nisan 2007, 16:21:49
Alıntı yapılan: MiftahulkuluubTabi toplum içinde yapmakta şık olmaz. Yararlı diye ulurta karıştırırsak heralde kimse kalbimizdeki bilimsellikteki bu dehalığımızı farkedemez.

O göremediğin koskoca derya gönlümdür...Gördüğün sahil ise dilim...Kıyılarıma vuran dalgalara şaşırma...!!Onlar aşktan gel-git'im...Beni kendinde,kendimde arama...Ben hem bende hem sende bir gizim...!!Beni Mecnun'dan Leyla'dan sorma...!!Ben sadece MEVLA'dan bir izim ... !!!