Üyelerimizin Çektiği Fotoğraflar (Genel Fotoğraflar)

Başlatan Fatihan, 23 Ekim 2007, 13:12:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihan

Çamlık Parkında o tepeye çıkabilmek nasip olmadı.Manzara süpermiş.Eline sağlık Ruyi zemin.

ruy-ı zemin

Çamlık çok değişti. Kaliteli bir fotoğraf makinası bulsaydım görüntüler daha güzel olurdu.

Daha çok resim var da. Aktarmak çok zaman alıyor. Hızlı aktarım yapacak bi site lazım bana.
پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد

Fatihan

Alıntı yapılan: ruy-ı zemin - 03 Mart 2010, 13:07:59
Çamlık çok değişti. Kaliteli bir fotoğraf makinası bulsaydım görüntüler daha güzel olurdu.

Daha çok resim var da. Aktarmak çok zaman alıyor. Hızlı aktarım yapacak bi site lazım bana.

Geçen Haziran Ayı gibi gitmiştik sanırım.Bir kaç fotoğrafım vardı bizimde şurada.Galiba o tepeye çıkmanın belli saatleri var.

Hızlı aktarım için bence Picasa'yı kullanın.Programı da bilgisayarınıza kurarak daha hızlı yüklemeler yapabilirsiniz.

İsra

ücharfbeşnokta alışılmışın dışında bir görüntü yaklalamışsınız ellerinize sağlık

tefhim fotoğralarınızın devamını bekliyoruz

ruy-ı zemin ellerinize sağlık

..::NuN::..

Çok güzel kareler yakalamış kardeşlerimiz;emeklerine gonlullerine  sağlık..[/b]

bir resimde bizden..

Durgun sular kendini pek belli etmez ve ne zaman cosacagini sen hiç bilemezsin

İZMİR_ÇEŞME

Tuğra

Fotoğraflar harika seneye yarışma daha zor olacak gibi, denizi çok severim ellerinize sağlık.
〰〰〰〰🐠

ihvan

.

seftil tepesi

tefhim

Bedeel islemü gariben feseyeudü gariben fetuba lilgurabai.

fasulye

üçhafbeşnokta  resim fevkalede siz neden katılmadınız,

Kare  budur..

ücharfbeınokta

Alıntı YapGüzel kare ücharfbeşnokta...

Alıntı Yapücharfbeşnokta alışılmışın dışında bir görüntü yaklalamışsınız ellerinize sağlık

Sizlerde sağolun efendim

Alıntı Yapüçhafbeşnokta  resim fevkalede siz neden katılmadınız

Maalesef sadece daha önceden foruma eklenmiş fotoğrafları değerlendirmeye alacağız demişler adminlerimiz.
Hayırlısı olsun, vardır bir hayır...
İhmal ihanete eşittir...

Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...

ruy-ı zemin

Alıntı yapılan: Fatihan - 03 Mart 2010, 13:22:46

Geçen Haziran Ayı gibi gitmiştik sanırım.Bir kaç fotoğrafım vardı bizimde Galiba o tepeye çıkmanın belli saatleri var.

Kermes de varmıydınız?

Fotoğrafları yeni farkettim.  Seyir tepesine çıkışlar her zaman serbesttir ama. Belki çalışma varmıştır. Seyir tepesinden ileride yörük çadırları falan var. Her sabah yürüyüş yapıyoruz. Ama bu aralar korkmaya başladık. Geçen bir öğretmen kaybolmuş.

Eskiden o hayvanat bahçesinde develer, ceylanlar, keçiler ve inekler vardı. Şimdi sadece kuşlar ve tavuklar var. Ama şimdi de manzarası çok güzel oldu. Denizli'ye gelen herkese Çamlık parkını, Recep Yazıcıoğlu parkını, Teras Parkı, Kış ve Bahar mevsiminde Pamukkale'yi
Güney'de Şelaleyi gezmelerini tavsiye ederim.

Ayrıca yemek yiyecek kardeşlerimizede Ulucaminin yanında Kebabçı var. ( Denizlinin tandırı meşhurdur. ) Orayı tavsiye ederim.

Gelmiş iken Göveçlik Kültür Sitesi, Üçler, Yenişehir, Yeşilköy, Hamarat, Vatan, Müderrisliği ziyaret etmeden gitmek olmaz.

Unutmadan söyleyim. Mayıs'ın 22'sinde Yenişehir'de kermes başlıyor. Kaçgün süreceğini bilmiyorum. Ama geçen yıl çok muhteşem olmuştu. Bu sene daha güzel olacağını söylemeyi zait görüyorum. Çünkü geçen sene ilk senesiydi.  
پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد

tefhim

Vatan'da okurken bizde giderdik,
Zira okumaktan çok gezerdik,
Çok okuyan değil çok gezen derdik,
Meğer öyle değilmiş biraz geç erdik.
Bedeel islemü gariben feseyeudü gariben fetuba lilgurabai.

ücharfbeınokta

İhmal ihanete eşittir...

Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...

yazıtura

hepside pek güzeller ...çekenler buraya ekleyenler sağolsun

gülçiçek

mum  olmak kolay değildir, ışık saçmak için evvela yanmak gerek.