Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Son harf 'ten arapça kelime bul!!

Başlatan faanii, 23 Mart 2008, 15:25:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

simavi

firaş:yatak

bozbey

Kutsal davaların savaşçılarına dünyalık lezzetler haramdır. Onların yegane sermayesi ;davaları , Mükâfatları ise şerefli bir ölümdür.

Buka

Son haften bulunuyordu galiba  :mhcp

Alıntı yapılan: simavi - 22 Şubat 2009, 01:01:02
firaş:yatak

Şita; Kış

Nahnü: Biz
Ey Beytullah'a sefer edenler, yol tutup gidenler,
Siz bedenlerinizle yürürken, biz yürürüz ruhlarımızla.
Kalmışsak; bizi bağlayan, özrümüz, kaderimizdir.
Özrün kalmaya zorladığı, bırakmadığı bir kimse, 
Bil ki, sefer etmiştir; o da yolcularla gitmiştir.

beyaz zambak

hene

bay ve bayanlarda konusurken arapcada soyklemek farklı oluyor genelde (baylara) eyş ismek =ismin nedir  (bayanlar)eyş ismik,(by) veyn kinit nerdeydin ;veyn kinti( byn) vs.     ifftehh bepp= kapıyı ac       may=su        immi=annem  ebuvi=babam     eğuvi=erkek kardesim  iğhti=kız kardesim yeruhii=canım benim hibeytek =sevdim vs.

hene

ya erkek kardesim =ehğğuvi yukardada yazmıstım ama dogrusu bu affan=affola    ğınnni =sarkı simeitg=duymak idey=el  timm=agız  rass=baş   ene hellak biss sugg = ben suan carsıdayyım  mişşe=ayakakbı  kamer=ay  şems=guneş  biduru ene hellak= gidecem ben simdi        ve aleykum selam = selam uzerinize olsun

duanur

NE EDERSİN KENDİNE EDERSİN KENDİ KENDİNE...

söz verdik

ölümümüzden  sonra mezarimizi aramayiniz,bizim mezarimiz ariflerin gönüllerindedir...mevlana

duanur

feyiz

Tilmizün(öğrenci)
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".

duanur

feyiz

levzeun(çabuk anlayan,kavrayan)
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".

duanur

bgmeri

Rahman= Merhametli, Rahman sahibi

duanur