mart ayinda okunan hatimlerimiz ve hediyesi

Başlatan müteallim, 01 Nisan 2008, 00:04:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

müteallim

mart ayinda okunan 2 kur´an ve 1 yasini serif hatmimizin düasi.

Yarabbel alemin. Okunan hatmi serifi Basta Rasülüllah efendimizin ve piranimizin yedi mübarekeleri ile huzuru Sirri ahadiyyetine takdim eyledik; Bu asirda sevdigin ,muhabbet ettigin zati seriflerin hürmetine esma-ü-l-husna hurmetine kitabin kur´ani kerim hurmetine  kabul eyle yarabbi.

Hasil olan sevabi Rasülüllah efendimizin ruhu mukaddeselerine hediyye eyledik vasil eyle Sefaati- Rasülüllahdan mahrum eyleme ya rabbi.

Ezvaci-tahirat al ve ashabinin ensar ve muhacirin hazaratinin tabiin ve tebei tabiinin cümle enbiyai uzam Rüsülü kiramin ruhlarinin makamina, fukaha , Ulema , süheda ve bütün büyüklerimizin Ruhlarinin makamina hediye eyledik vasil eyle yarabbi.

Hususu ile bu zamanda kur´ana hizmeti ile ümmeti muhammedin kurtulusuna sebeb olan hazreti üstazimizin ve onun yolunda hizmet edenlerin ruhlarinin makamina ,Bu alemden iman ile göcen ve fatihaya muhtac olan mü´min kardeslerimizin Ruhlarinin makamina , Anne baba ecdat ve akrabai taallukatimizdan ahirete intikal edenlerin ruhlarinin makamina hediye eyledik vasil eyle yarabbi.
Hususi ile bu hatimleri okuyan kardeslerimizin anne baba ecdadindan ve sevdiklerinden ahirete göcenlerin ruhlarina  hediye eyledik vasil eyle Ya Rabbi.

son zamanlarda vatan, bayrak ,kur´an,islam ve mukaddesatimiz icin canini ve bütün varligini feda eden aziz sehitlerimizin ruhlarinada hediye eyledik vasil eyle yarabbi.

müminlerin sikintilarinin kalkmasina islami hizmetlerin inkisafina , hidayetden nasibi olanlarin bir an evvel hidayetine, Usati mü´minin günahlarinin affina vesile eyle yarabbi. .

alemleri sereflendiren rasülüllah efendimiz hürmetine hatim ve düalarimizi kabul eyle yarab.amin amin amin 

Mart ayi kur´ani kerim hatim taksimati(1)

3=Gül_sultan                                  
4=Muzdarip
5=Şahsuvar
6=Mahi
7=reis-de-aglar
8=Himmet(müteallim)
9=talib 67
10=Miftahulkuluub
11=Ankebut-57
12=Zaman_1453
13=Ebyad
14=Afrah
15=affan
16=Benbiryolcuyum
17=affan
18=Zambak
19=cevher
20=Balyali
21=İsra
22=Müteallim
23=karanfil
24=verda
25=Ridâ
26=osmankemal
27=Durgut74
28=Elfida
29=Hira
30=enfa
01=Duha2
02=Tarihman

Mart ayi kur´ani kerim hatmi 2

1=Ahi2=mütevazi
3=telecafe
4=karadeniz05
5=karadeniz05
6=yesil
7=furkan2003
8=furkan2003
9=furkan2003
10=ipeknur
11=mahi
12=mahi
13=m.esved
14=m.esved
15=zehra bilgin
16=setre
17=afrah
18=afrah
19=bahattinenes
20=nakkas
21=nakkas
22=nakkas
23=nakkas
24=nakkas
25=nakkas
26=nakkas
27=afrah
28=afrah
29=nakkas
30=afrah

yasini serif hatmine istirak eden üyelerimiz.1

3=Müteallim
10=gül_sultan
10=afrah
10=enfa
5=reis-de-aglar
10=abi hayat
5=khan
10=afrah
5=zambak
5=osmankemal
5=ilahi ask
5=khan
17=mustafax
10=abihayat
3=ipeknur
10=burcubilir

----------------
tamami 123
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

enfa

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Mahi

Amin...
Allah razi olsun. Mevla makbul ve müstecap eylesin.

İsra

reis-de-aglar

Hususu ile bu zamanda kur´ana hizmet eden ümmeti muhammedin, Bu alemden iman ile göcen ve fatihaya muhtac olan mü´min kardeslerimizin Ruhlarinin makamina

amin
zaman alışmayı öğretir;unutmayı asla.........

afrah

.....Eger bu yoldan dönmek kader ise,
o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....

müteallim

hepinize tesekkür eder böyle hayirli bir ibadete destek oldugunuz icin ve devamini bekleriz.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik