Nisan ayin kur´an kerim hatimi (1)

Başlatan müteallim, 01 Nisan 2008, 00:21:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

müteallim

Nisan ayinda okunacak kur´an hatimi (1)

4=Gül_sultan                                   
5=Muzdarip
6=Şahsuvar
7=Mahi
8=reis-de-aglar
9=himmet
10=talib 67 +
11=Miftahulkuluub
12=Ankebut-57
13=Zaman_1453
14=Ebyad
15=Afrah
16=karadeniz05
17=Benbiryolcuyum
18=affan
19=Zambak
20=cevher
21=Balyali
22=İsra
23=Müteallim
24=karanfil
25=verda
26=Ridâ+
27=osmankemal
28=Durgut74
29=Elfida
30=Hira
01=enfa
02=Duha2+
03=Tarihman
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

Gül_Sultan

Müteallim hocam, Biz 2 ay gibi bir süre nete giremiyecegiz yani nisan ve mayıs, haziranın başına gelmeye çalışırız  inşaAllah.
Onun için okudugum cüzleri haber veremiyecegim,eger ölmezde sag kalır isek inşaAllah bu ay 4. cüzü, mayıs ayında da 5. cüzü okuruz. Siz ay sonlarında okumuş diye yazarsınız. Zaten okuyamazsam o size kesin ulaşır, yani okuyamamam demek ölmek demek oluyor. Ben tembihlerim bir kaç kişiye şöyle şöyle cüzlerim var bir halel gelirse başımıza  haber edin diye.

Şimdiden Allah (c.c.) hatimlerimizi ve dualarımızı kabul etsin. :)
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

müteallim

Alıntı yapılan: Gül_Sultan - 01 Nisan 2008, 00:52:19
Müteallim hocam, Biz 2 ay gibi bir süre nete giremiyecegiz yani nisan ve mayıs, haziranın başına gelmeye çalışırız  inşaAllah.
Onun için okudugum cüzleri haber veremiyecegim,eger ölmezde sag kalır isek inşaAllah bu ay 4. cüzü, mayıs ayında da 5. cüzü okuruz. Siz ay sonlarında okumuş diye yazarsınız. Zaten okuyamazsam o size kesin ulaşır, yani okuyamamam demek ölmek demek oluyor. Ben tembihlerim bir kaç kişiye şöyle şöyle cüzlerim var bir halel gelirse başımıza  haber edin diye.

Şimdiden Allah (c.c.) hatimlerimizi ve dualarımızı kabul etsin. :)

ya kardesim agzini hayra ac Allah gecinden versin hepimiz gidiciyiz amma bende söz veriyorum öyle bir sey olursa degil bir hatim sana onlarca hatim indiririz buradan.bende iki ayi okunmus sayiyorum.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

ruy-ı zemin

kardeşim bu zaman da böyle mesuliyet sahibi akadaşların olması ne kadar sevindirici. şükran leküm.
پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد

müteallim

Alıntı yapılan: karadeniz05 - 02 Nisan 2008, 19:52:58
kardeşim bu zaman da böyle mesuliyet sahibi akadaşların olması ne kadar sevindirici. şükran leküm.

birinci kur´an hatminden kalan 16 .cüzüde karadeniz05 kardesime veriyoruz kabul ederlerse.rabbim kabul eylesin

ruy-ı zemin

پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد

müteallim

birinci kur´an hatmi tamamlanmistir.okuyan kardeslerimden Rabim razi ve memnun olsun.

Nisan ayinda okunacak kur´an hatimi (1)

4=Gül_sultan                                 
5=Muzdarip
6=Şahsuvar
7=Mahi
8=reis-de-aglar
9=himmet
10=talib 67
11=Miftahulkuluub

12=Ankebut-57
13=Zaman_1453
14=Ebyad
15=Afrah
16=karadeniz05
17=Benbiryolcuyum
18=affan
19=Zambak
20=cevher
21=Balyali
22=İsra+
23=Müteallim
24=karanfil
25=verda+
26=Ridâ+
27=osmankemal+
28=Durgut74
29=Elfida
30=Hira
01=enfa
02=Duha2
03=Tarihman

hatim almak isteyen üyelerimiz icin ikinci hatimde okunmayan cüz vardir-

Mahi

zaman_1453

13.cüzümüzde okunmuştur . Rabbim kabul buyursun...

reis-de-aglar

zaman alışmayı öğretir;unutmayı asla.........

insirah

02.cüz okunmuştur ,Allah kabul etsin
Hayat başladığı noktaya, bittiğinde geri döner! Hayatta her şey noktayla başlar, noktayla biter... Sümeyra Denizli

afrah

.....Eger bu yoldan dönmek kader ise,
o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....

enfa

1.cüz okunmuştur, Allah kabul etsin.

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

osmankemal

zambak313

Çocuk olsam yeniden..
Bir tek düştüğüm için acısa içim.. Kalbim; çok koştuğum için çarpsa sadece...