Merhaba

Başlatan hamrasu, 15 Mayıs 2008, 21:33:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamrasu

s.a siteyi gezdim çok güzel Allah razı olsun emek harçayan herkese..

İsra

we aleyküm selam

Hoşgeldiniz hamrasu

Tuğra

〰〰〰〰🐠

turab

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü

hoşgeldiniz
Allahım!Ahirete mani olan dünyadan,ölümün iyiliğine engel olan hayattan ve amelin hayrına mani olan emelden sana sığınırım

hamrasu

hepinizden Allah razı olsun ilahileri süper buranın

turab

Alıntı yapılan: hamrasu - 16 Mayıs 2008, 15:06:01
hepinizden Allah razı olsun ilahileri süper buranın

Allah cümlemizden razı olsun.
Buranın ve bura gibi olan her yerin sadece ilahileri değil,herşeyi güzel.Devamlı takip etmeniz temennisiyle kardeşim :)
Allahım!Ahirete mani olan dünyadan,ölümün iyiliğine engel olan hayattan ve amelin hayrına mani olan emelden sana sığınırım

hamrasu

inş devam etmeye çalışıcam ve başkalarınada tavsiye edicem çünki çok sıçak bir ortam var benim hiç adetim degildir üye olmak ilk defa bir yere üye oluyorum eger bir kusur yaparsam şimdiden özür dilerim yardımlarınızı bekliyoruım..

Pırıltı

İyi ağaç kolay yetişmez; rüzgar ne kadar kuvvetli eserse, ağaçlar da o kadar sağlam olur.

turab

Alıntı yapılan: hamrasu - 16 Mayıs 2008, 15:17:00
inş devam etmeye çalışıcam ve başkalarınada tavsiye edicem çünki çok sıçak bir ortam var benim hiç adetim degildir üye olmak ilk defa bir yere üye oluyorum eger bir kusur yaparsam şimdiden özür dilerim yardımlarınızı bekliyoruım..

Estağfirullah,hepimizin birbirimizden öğreneceği muhakkak çok şey vardır.
Laf aramızda burdan önce forum nedir ben de bilmiyordum,adetim değildi :)