herhangi bir hayvana karşı bir zaafınız var mı?

Başlatan maslak, 07 Haziran 2008, 22:51:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maslak

ben eşek arısı dediğimiz hayvandan çok korkarım ve onu görünce içime değişik bir his gelir.sizinde böyle korktuğunuz veya sizde tik haline gelen bir hayvan var mı

ankebut-57

Bende küçüklükten beri yılanlara karşı o dediğiniz "değişik bir his"in etkisi var. Kırda gezerken kayanın arasında kalınca haliyle urgan zannedip dikkat kesildiğim nesnenin yılan olduğunu anlayıp bet-beniz atmış bir şekilde kendimi yüz metre ötede bulduğum günden beri böyleyim. Ne diyeyim, Allâh muhabbetimizi koyu etmesin.  :)

Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشقْ)
Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)

www.ayasofya.org

Eymen

Zaman bir kılıçtır; sen onu kesmezsen, o seni keser.

maslak

ben bir hayvandan korktuğum zaman bir kaçıyorum.o hız bende başka hiç bir zaman zuhur etmiyor.buda korkudan olsa gerek:D

İsra

Alıntı Yapben eşek arısı dediğimiz hayvandan çok korkarım ve onu görünce içime değişik bir his gelir.

Ben de böcekleri gördüğüm zaman bu hisleri yaşarım ş4))

talib 67

bende keneden korkmaya basladim baska hic hayvandan korkmam tabi silahim olursa :hihi

maslak

tokatın bir köyünde geçtiğimiz aylarda 3 kişi ölmüş keneden dolayı bende korkmaya başladım bu hayvandan.talib kardeş silahın olduğuna göre sende avcılıkta vardır:D

Himmet

Yılan! İsmini duyduğum zaman bile tedirgin oluyorum.Benzerliği bakımından solucan ve çiyan'a karşıda aşırı hassasiyetim var.
Birde ismi 4 harfli olan kemirgenden midem bulanıyor.Af Allah'ım ya hikmetinden sual olunmaz.
Zâtının, Sıfâtının, Esmâının, Efâlinin Hudutsuzluğunca Şükürler Olsun Yâ RABBİİM..

duha

Hiç bi hayvana karşı zaafım yok,tiksintimde yok oturup rahatlıkla belegesseleri hayvan ayırt etmeden izleyebiliyorum  :vic a18)) e58))
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

setre

Kene okadar da zararlı birşey değildi yahu, küçükken ısırdığını hatırlıyorum ama bir tek  çıkarması zor oldu o kadar yani , biz büyüyünce birşeyler oldu bu kenelere : ) israilin işlerimidir nedir bu zehirli keneler  e52))

Unutmadan , kelp gördüğünüzde koşmak gibi bir hata yapmayın ne kadar kaçarsanız kaçın kovalamayı bırakmıyor  :kisss
''Hey haate Hey Haate Limaa Tüüadüün'' içinizden bu ayeti okuyup sakin bir şekilde yolunuza devam edin derdi hocalarımız  :mhcp
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

afrah

fareden tiksiniyorum.kelbden korkuyorum.artik kene korkusuda eklendi malesef
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise,
o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....

istikamet þehadet

fareden tiksiniyorum biz köyde olduğumuz için çoğu hayvanı görüyorum enson tarladan eve biraz geç geliyoduk 7 gibiydi hınzır gördük korkudan 3 gün titredim 5 metre yakınımıza kadar geldi görüntüsü dehşetti l1)) a25))

Fatihan

Genelde birçok insanın korktuğu yılan çiyan fare vs. gibi şeylerden pek çekinmem.Tam aksine sineklerin büyük olanlarına karşı zaafım var....

maslak

Alıntı yapılan: istikamet şehadet - 23 Haziran 2008, 17:15:31
fareden tiksiniyorum biz köyde olduğumuz için çoğu hayvanı görüyorum enson tarladan eve biraz geç geliyoduk 7 gibiydi hınzır gördük korkudan 3 gün titredim 5 metre yakınımıza kadar geldi görüntüsü dehşetti l1)) a25))
hınzır o hayvan her bulduğunu yiyomuş heralde bu doğru mu?

istikamet þehadet

bildiğim kadarıyla evet maslak ama o gün verilmiş sadakamız varmış oan çok kötüydü :)