Sadakat sitesiyle ilk tanıştığınız an.....

Başlatan Miftahulkuluub, 14 Şubat 2005, 12:09:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

virane

cuma sohbetleri konusunda birşeyler araştırırken buldum bu siteyi. ve hemen kaydoldum. ilk okuduğum konu geceleri nasıl geçiyor başlıklı yazı. insanın bazen alım kapıları daha bir açık olur. her zaman okuduğum ve bildiğim birşey gece ibadet edilmesi gerektiği. ama bugün bu yazıyı okuyunca başka bir etkilendim. inşAllah bildiğim şeyleri uygalamaya geçirmeyi başarırım artık...hepinizden Allah razı olsun.

türkiye47

ben bu siteyi hocamdan duymustum hep konusuyordu sadakat sitesi söyle öyle hersey var icinde bende meraktan siteye girdim esasdan öyleymis hersey var icinde bende hemen üye oldum...  fg3)) &) :D gh8))

bezgın

ben sadakatı imalı sozler okumak ıcın ugrasırken bana bu ımkanı sagladıgından buldum

xadam

Arama motorundan bir konuya bakarken gördüm adresi. İyiki de görmüşüm.Emek harcayanlardan Allah razı olsun

güldiyari

arama motorundan buldum bende bu siteyi. ismi çok güzel olduğundan ilgimi çekti ve sitede diğer konulara baktım içim ısındı üye oldum :)

12Eylül

bak bu bağımlılık konusunda haklısın bir gün girmeyince bile içim el vermiyo mutlaka girmek için bi bahane buluyorum... fg20))
viyanada abdest alıp cin seddi üzerinde namaz  kılan tüm osmanlı torunlarına selam olsun!!!!!!!!!

filomi

ben osmanlıca meraklısıyım. osmanlıca ile ilgili bilgiler ararken gördüm. derken bağımlı oldum. memnunum.fırsat buldukça bazıetkinliklere katılıyorum.

orbay

Alıntı yapılan: myenfk - 16 Eylül 2009, 04:44:58
Videoyu facebookta bende gördüm. Daha önceden sadakat.net'e üye olmuştum video'yu görünce içimden dedim ki meğerse sadakat.net ne kadar ünlüymüş ben de bu siteye üyeydim. Şaşırmıştım. İyi reklam oluyor gerçekten.

o klipteki fon müziğini adını bilen varmı

hamid

gün_batımı

merhabalar..ben bir dua ararken bu forum sitesiyle karsılaştm biraz önce:) itiraf etmeliyim şaşırdm böle bir forum sitesiyle daha önce hiç karşılaşmamştm..bu güne kısmetmiş demekki diyorum.siteyi hazırlayanların ve burda bölesine güzel bir kardeslik ortamı oluşmasına katkıda bulunan herkesin ellerine sağlık..

sakincan

Bu akşam gül koydum yastığımın kenarına...
belki gelirsin rüyama...
benim için olmaz bilirim.......
gülün hatırına..

fatih muhsin

ben sadakatı midye yazdım ve cevapları gördüm büyük islam ilmihaline göre cevplanıyor olması güven sağladı. doğrunun her zaman yanındayız elhamdülillah.

sidelyaaa

Dr. Yusuf KARAÇAY'ın ( Mükemmel Çocuk Yetiştirmenin 3 Altın Kuralı )adlı yazısınyla keşfettim RABBİME şükürler olsun.Sitede emeği geçen tüm kardeşlerimizden RABBİM RAZI olsun inş.

61

Nette  gezinirken  rasladim , icerigi  cok  hosuma  gitti. Raslattirana    sükürler  olsun.Yapanlardan  Allah  razi olsun. Nette  her  yazilana  güven  olunmuyor . Ama  bu  sitede ki  yazilari  okurken , kalbim  mutmein  oluyor, huzur  buluyor. Medresede  okudugum yillara  döndüm . Eksiklerimi  tamamlamama  vesile  oldugunuz  icin  Allah  razi  olsun . Rabbim  yar  ve  yardimciniz  olsun.

aslanyafur