Sadakat sitesiyle ilk tanıştığınız an.....

Başlatan Miftahulkuluub, 14 Şubat 2005, 12:09:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gafebesk_1905

Bende Bu Siteye Hocamın Tavsiyesiyle Üye Oldum...çok Faydalı Bi Site Oldugu Kesin..inşaAllah Yararlı Olacaktır Herkese...
LA İLAHE İLLAllah MUHAMMEDEN RASULULLAH

nur yüzlüm

Yönetici Mesajı

Alıntı YapKanun No: 3
* Konu başlıkları mutlaka küçük harfle yazılmalıdır.Aynı durum içerik için de geçerlidir.Yazılar büyütülerek forumun genel görüntüsü bozulmamalıdır. Bu tür durumlarda yönetim, mesajlarınıza haber vermeden müdahele edebilir. Mesajların tamamında yazı karakterini kalınlaştırmak (b karakteri haline getirmek) genel görünüm için uygun değildir. B karakteri (yani kalın yazı şekli) mesaj içerisindeki önemli cümle veya kelimelerin vurgusu için kullanılmalıdır.

piskotrop

s.a.  bende tevafuken buldum ama pek hoş karşılanmadım galiba.
iki kardeşten başka kimse hoş geldin deme zahmetinde bulunmadı bile.
ama kızdığımı zannetmeyin,nede olsa sanal dünya...
Beni bir NOKTA gibi KÜÇÜK görenler unutmamalıdırki... Her cümlenin sonunda bana ihtiyaç duyacaklardır...

Lika

Ve aleyküm selam kardeşim. ihtimal kardeşlerimizin gözünden kaçmıştır mutlaka. Yoksa yeni gelen kardeşlerimize bu tür bir ön yargı söz konusu değil :)

Ayrıca buradadan da ailemize katılan tüm kardeşlerimize Hoş geldiniz diyoruz :)

Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

omur

Hos geldiniz Piskotrop.
Mesajlari bazen okuyamiyoruz.
Üzerinize alinmayin. Tekrar hos geldiniz.

snm

ben bu sıteyı kursta duydum bır goz atayım dedım ama gozum hep burda kaldı .... ıyıkıde kalmıs gozum deıl kalbımde burda .Allah razı osun emek harcayanlardan .Allah yardımcınız olsun
.

Nev Bahar

Kardeş hoşgeldiniz. Ama sanem nicki kullanmak doğru mu?
Aldırma yürü!
Göğsüne yüreğinden başka muska takma. Nebi (Aleyhissalatu Vesselam) klavuzun, İman sermayen, amel azığın, sevgi yakıtın, Ahlâk karakterin, edep aksesuarın, Merhamet sıfatın, şeref ve izzet adın olsun...
{ Halil Cibran }

zhr

okulumun forumunda bir  kardeşimiz konu açmıştı hangi siteleri takip ettiğimize dair.. paylaşılan sitelerde gezindim ve burayı da çok sevdim daha önce duysaydım keşke dedim içimden ama sonra içimden bir ses geç oldu belki ama güç olmadı dedi ve artık burdayım.. emeği geçenlerden mevla razı olsun e58)) &))

MUKAR

Selam olsun Sadakat kardeslerıme
efendım kıble tayını ıcın aranırken sıte ıle karsılastım.hıslerıme derman yazısmalar gorunce,dahıl oldum sadakate...
Hele ınsan gurbette ıse,hele dusmuyorsa hakk ın kelamı dılımızden...recep le baslayan ,saban ıle devam eden,1000 aydan hayırlı kadr-i cemıl i ıdrak ettıren,sehrı ramazan ve arefe ıle baslayan mubarek bayram. Bunları yasamakla sereflendırılen ıslam alemı.cumlemıze sımdıden kutlu olsun

Lika

Ve aleyküm selam kardeşim. Güzel temennilerinize katılıyor, aramıza yeni katılan tüm kardeşlerimize Hoş geldiniz diyoruz :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

solnesa

selamun aleyküm arkadaslar  bende feste buldum  yeniyim

ebyad

yıl olmuştur sanırım sadakati ziyaret etmeyeli..
epey yenilikler olmuş burda maşAllah..
ben de bir arkdaşım sayesinde bulmuştum..
e acı kaybetmek için sahiplik..!!
ÖLÜMLÜYÜ SEVMEK NE KORKULU İŞ.!

kıtmır in öğle yemeği

ben de kıtmırın öğle yemeği yani bir kemik Allah sizlerden razı olsun ben googleden buldum

münzir

Bir dostum "www.incemeseleler.com" dan övgüyle bahsetti. Oradaki mevzuları incelerken sadakat sitemizle tanışmak nasip oldu. İnşaAllah hayırlı olur.. 
Dışımız halk ile,
İçimiz Hak ile.

gülçiçek

iyiki varsın sadakat &) &) &)yurta kızıma arkadaşı tavsiy etmiş o da üye oldu   sora dayanamadım bende üye oldum  zs2))
mum  olmak kolay değildir, ışık saçmak için evvela yanmak gerek.