Sadakat sitesiyle ilk tanıştığınız an.....

Başlatan Miftahulkuluub, 14 Şubat 2005, 12:09:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mülayim

bende arkadaşlarımdan duydum Allah sizden ve onlardan razi olsun

zarina

Slm.
Ölüm'ü araştırırken karşıma çıktı bu site, kayıt oldum ve çok seviniyorum kaydoldum diye buraya. Emek verenlerden Allah razı olsun.

Saygılarımla Zarina.

Gonca Gül

Sadakat Kütüphanesi sağolsun :) Gönüller Açan Kitap sayesinde buldum ;)

gul tomurcugu

ilk once Allah sızden razı olsun ben arkadasım sayesinde bu sıteyı buldum.

mukaddime

Ben sadakati tevafuken buldum 38 gün önce trafik kazasında 22 yaşındaki kardeşimi kaybettik.Annemi rahatlatmak için internetten ölüm,sonrası ve ölülere gönderilen kuranı kerim ile alakalı yazılar indiryordum.Yazıları okudukça çok değerli bir site olduğunu ve üye olmam gerektiğini düşündüm hamdolsun rast getirene...

selcuklu

Alıntı yapılan: mukaddime - 27 Temmuz 2011, 20:44:19
Ben sadakati tevafuken buldum 38 gün önce trafik kazasında 22 yaşındaki kardeşimi kaybettik.Annemi rahatlatmak için internetten ölüm,sonrası ve ölülere gönderilen kuranı kerim ile alakalı yazılar indiryordum.Yazıları okudukça çok değerli bir site olduğunu ve üye olmam gerektiğini düşündüm hamdolsun rast getirene...

hosgeldiniz kardesim ailemize Allah cennetinde kavustursun

mazhar

Alıntı Yap"  22 yaşındaki kardeşimi kaybettik "

Allah Rahmet  etsin.Ailenize sabırlar dilerim.

Tuğra

Alıntı yapılan: mukaddime - 27 Temmuz 2011, 20:44:19

Hoşgeldiniz, başınız sağolsun Hz.Allah yardımcınız olsun, ferahlık versin.
〰〰〰〰🐠

muhteıem

selamün aleyküm ben nasıl sadakatlı oldum bir gün  dini içerikli bir siteye bakarken bir de baktım sadakat dinine sadık nesiller diye yazı okudum hemen nete yazdım ve başladık tanışmaya hemen üye oldum şimdi çok mutluyum iyi ki tanışmışım ELHAMDÜLİLLAH....sizlerden Allah razı olsun...

mazhar

nogaybeyi

Dini konuları araştırırken tanıştım sadakatle hemen kanım ısındı işte buradayım Selamınaleyküm.

mazhar

SuS_KuN

Ben de toprağı bol olsun ne demek?sorusunu araştırırken buldum

gülgiller

bir arkadasdan ogrendim ... girmiyordum fakat arama motorundan hayranlik duydugum kisiyi arastiriken ... kisinin hakkinda yazilan yazilarda reformcu yaziyordu ilk basta inanamadim sert tepki verdim dolaysiyla tanismamiz bi hali kotu oldu :) ama anladim ki herseyde bi hikmet var tevaufuklar beni sadaktci yapti bile

tk1978

Insanoglu arar, aramak´da. Ne ararsa, ne isterse Rabbi onu ona verir.
Kimi Musibet arar, aradigini zorda olsa bulur.
Kimi Günah arar, aradigini bulur.
Kimi´da derman arar, vesile ister
Rabbi onun sabrini sinar sinar, ama sonunda vesileyi(SADAKAT.net) halk eyler.

Ne eylerse eyler, sonunda herkez icin istedigini eyler!