Sadakat sitesiyle ilk tanıştığınız an.....

Başlatan Miftahulkuluub, 14 Şubat 2005, 12:09:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İsra

fazlasıyla bulursunuz inşaAllah hoş geldiniz :)

ıahane

Yeni gelen Sadakatliler aramıza hoş gelmişler sefalar getirmişler.. fg20))

lütuf

başka bir şey araştırırken buldum.ve zamanla çok istifade ettim. üyeyim. herkese tavsiye ederim.

asud

osmanlıca harflerin okunuşunu ararken buldum ve üye oldum , tüm kardeşlerime   
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته     
EDEP YA HU !!

tanyurd

tanışma  mesajımda  yazmıştım..  kendi  video  sitem  için  video  ararken  karşılaştım..   daha  yeniyim.. bu  üçüncü  mesajım..  siteyi  içeriğini  çok  incelemeden  "ehli sünnet ve takva" başlığından  ötürü kalbim  ısındı..  destek  olayım  katılayım  istedim..

umarım  hayırlı  olur...
forum kuralları gereği imza kaldırılmıştır.

aydeniz

Alıntı Yapumarım  hayırlı  olur...
hoşgeldiniz,hayırlara vesile olun, inşaAllah

tanyurd

forum kuralları gereği imza kaldırılmıştır.

uyanartık

ümmetolmak

buldurana AllahIMA şükürler olsun tesadüfen islami bir yazı ararken buldum içim ısındı hemen her gece açıp bakmadan edemiyorum buraya ..niyet hayır akıbet hayır kardeşlerim..istersen buldurur mevlam
ey AllahIM beni senden senin cemalinden ayırma

yetis

benim eşim buldu bu siteyi ben onun sayesinde tanıştım sizlerle

teksir

sadakatimle tanisali yaklasik 1 sene oluyor. Iyikide tanismisim zs2)). Google dan bir sey ararken karsima cikti.iyikide karsima cikmis. fg3)) Herkeze tavsiye ediyorum.hatta kendimi oyle kaptiriymki kimseyi duymuym. Milletde alismis artik yine sadakat damisin diyorlar. t3)) :happy_166: herkezin emegine saglik.
atilma dur, suhan-i ehl-i hali anlamadan
cevaba etme tasaddi suali anlamadan.
                                                 naci!

ofek

Aslında uzun zamandır aslıma sadık kalmak için mücaadele ediyordum... özellikle kültür kirliliği, Tv.kirliliği... velhasıl bir sürü kirlilik içinde Pek benimsemesemde (ki kendimi daha çok Selçuklu hissediyorum) Osmanlıcayı öğrenmeye merak saldım... İşte Sadakat ile bu vesile ile tanıştım... Ama Sevgili Sadakat Osmanlı ve Osmanlıcaya verdiğiniz değer kadar biz SELÇUKLU'lar içinde çalışma yapsanız... Onların kültürünü, yazısını, eğitimini de anlatsanız... Yani her şey Osmanlı değil dersek yanılmış olmayız dimi.... -))?

mazlum

Alıntı yapılan: ofek - 25 Şubat 2011, 00:38:03
Aslında uzun zamandır aslıma sadık kalmak için mücaadele ediyordum... özellikle kültür kirliliği, Tv.kirliliği... velhasıl bir sürü kirlilik içinde Pek benimsemesemde (ki kendimi daha çok Selçuklu hissediyorum) Osmanlıcayı öğrenmeye merak saldım... İşte Sadakat ile bu vesile ile tanıştım... Ama Sevgili Sadakat Osmanlı ve Osmanlıcaya verdiğiniz değer kadar biz SELÇUKLU'lar içinde çalışma yapsanız... Onların kültürünü, yazısını, eğitimini de anlatsanız... Yani her şey Osmanlı değil dersek yanılmış olmayız dimi.... -))?

ofek Selcuklular hakkında çalışmayıda senden bekleriz , buda size kısmetmiş belkide
nedersiniz ? sıvayın kolları  e52))
Bir harf yeter inan, varsa o evde bir insan.

Dost Ararsan Kendine Bak
Dostun Ağlasını Bulursun
Düşman Ararsan Yine Kendine Bak
Düşmanında Ağlasını Bulursun .
vesselam .

ezizhar

ben de çok sevdiğim izhar kitabını araken bulmuştum

Al-Andalus

islami forum yazdım çıktı 4-5 gün ziyaretçi olarak gezdim sitede. Üye olduğuma çokk memnunum.
En tehlikeli insan karar vermiş insandır.
Dünya için üzülmek kalbi karartır. Ahiret için üzülmek ise kalbi nurlandırır.
Kıyamette bir devenin iğne deliğinden geçmesi, cimri bir zenginin cennete girmesinden daha kolaydır.
Akıl yaşta değil, Baştadır.
Söz ok gibidir senden çıktımı artık sen ona değil, o sana hâkim olur...