Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Ne yaparsınız?

Başlatan aık hamalı, 01 Temmuz 2008, 16:30:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aık hamalı

Sinirlenince ne yaparsınız? Kendinizi nasıl rahatlatırsınız?

Gül_Sultan

Beni sinirlendiren kişiye, sinirlendirdigi tarafını söylerim "bak gardaş böyle böyle yaptın fakat bu dogru bir hareket degil, gözünü sevdigim bu millet tarafından hoş karşılanmaz onun için bu huyu terketmek iyi olur senin açından" bu nasihat tarafıdır.Bu yöntem fazla samimi olmadıklarımda uygulanan yöntem.

Samimi oldugum kişilerde direk söylerim. Oda zaten bizim ahvalimizden anlar, daha kolay kolay yapmaz o işi. Eğer devam edersede gerekirse onun saglıgı için, onu sevdigimizden kuvvet uygularız. El tokadı yemektense, dostun tokadını yemek onun için iyidir. :box :) :kart Zaten büyük aşklar, kavgayla başlar. Ondan sonra daha da samimi  oluruz.  :)
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

İsra

Ben kolay sinirlenmem.

Sinirlendiğim zamanda susarım sinirim geçtikten sonra konuşmayı tercih ederim aksi halde kırıcı olabiliyorum :mhcp

Öfkeyle kalkan zararla oturur sözünü de unutmamak lazım:)

tunike

ben çabuk sinirlenirim ama etkisi hemen geçer.kendime ve konuştuklarıma pek hakım olduğum söylenemez.biraz kontrolu çabuk kaybederim sonrada pişman olmamak içten bile değil.
öyle itaatkar bir kul ol ki,dışardan görenler deli desinler.çünkü deli olmadan,veli olunmaz!

Gül_Sultan

Yok bende kolay kolay sinirlenmem, zaten kişi sevdigi kişiye sinirlenir, ondaki kötü bir hasleti ona yakıştıramaz ve hemen düzeltmek ister. Bu yüzden çıkmıyormu zaten sorunlar. Birde yüzüne söylenilmesi gerekir diye düşnüyorum çünkü çogu zaman yanlış anlaşılmadan kaynaklanan sinirlenmeler meydana geliyor, adam senin ne için sinirlendigini bile bilmiyor. Yüzyüze  konuşup aradaki huzursuzluk giderilebilir. Acizen görüşümüzdür. :sas
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

duha

Alıntı yapılan: Gül_Sultan - 01 Temmuz 2008, 18:41:21
Yok bende kolay kolay sinirlenmem, zaten kişi sevdigi kişiye sinirlenir, ondaki kötü bir hasleti ona yakıştıramaz ve hemen düzeltmek ister. Bu yüzden çıkmıyormu zaten sorunlar. Birde yüzüne söylenilmesi gerekir diye düşnüyorum çünkü çogu zaman yanlış anlaşılmadan kaynaklanan sinirlenmeler meydana geliyor, adam senin ne için sinirlendigini bile bilmiyor. Yüzyüze  konuşup aradaki huzursuzluk giderilebilir. Acizen görüşümüzdür. :sas

&)) &)) &)) &)) &))

ben aslında kolay sinirlenmem bi dolma noktam var ama bardak taştığı an işte oan beni kimse tanıyamıyor  ş4)) arkadaşlarıma daha sabırlıyımdır ve genellikle tatlı dille anlatırım sinirlenmem ama dediğim gibi sabrım zorlanırsa pekte hoş görünmem  :sas e45))
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

aık hamalı

Bende kolay sinirlenmem ama sinirlenincede susarım ve kendi kendime söylenirim aşırı sinirlenince karşımdakine makul sözler söylemeye gayret edrim

maslak

ben çabuk sinirlenir sinirlenince çevremdekilerin kalbini kırarım mutlaka yapım böle:( sinirimi başkasından alarak rahatlarım bu konuda çok kötüyüm:(

feristah

sinirlendiğim zaman hemen ortadan kaybolmayı  severim  en güzel yanlız kalıp düşünmek      piman olmaktansa ortadan kaybol  yada  :box

ruy-ı zemin

Alıntı yapılan: duha - 01 Temmuz 2008, 18:48:00
ben aslında kolay sinirlenmem bi dolma noktam var ama bardak taştığı an işte oan beni kimse tanıyamıyor  ş4)) arkadaşlarıma daha sabırlıyımdır ve genellikle tatlı dille anlatırım sinirlenmem ama dediğim gibi sabrım zorlanırsa pekte hoş görünmem  :sas e45))[/b]

sinirlensen ne olacak sanki duha. :dill yiyecekmisin. :dragur:

kolay kolay sinirlenmem daha çok sinir ederim.
پاى مار      چشم مور      نان منلا      كس نديد

duha

Alıntı yapılan: ruy-ı zemin - 23 Ağustos 2008, 16:53:38
Alıntı yapılan: duha - 01 Temmuz 2008, 18:48:00
ben aslında kolay sinirlenmem bi dolma noktam var ama bardak taştığı an işte oan beni kimse tanıyamıyor  ş4)) arkadaşlarıma daha sabırlıyımdır ve genellikle tatlı dille anlatırım sinirlenmem ama dediğim gibi sabrım zorlanırsa pekte hoş görünmem  :sas e45))[/b]

sinirlensen ne olacak sanki duha. :dill yiyecekmisin. :dragur:

kolay kolay sinirlenmem daha çok sinir ederim.

yok direk pişirip paklarım bi daha bana bakmaya yüzü olmaz  zs3)) l6)) s4))
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

ay-yüzlüm

eskilerde benimde fazla sinirli bir yapım yoktu ama çok kızarsamda asla belli etmezdim zamana bırakırdım vakti zamanı denk geldiğinde mutlaka kırmadan kavga etmeden söylerdim

ama şu son 3 senedir üzerinize afiyet şeker hastası oldum tez sinir oluyorum vede baya zararlı oluyorum..onun için evdekiler huyumu bildiklerinden dikkat ederler ..
Yürü dünya yürü bu yol dergaha gider.
Bu yol gama,kedere,acıya,aha gider.
Çıkablirsen eyer bu yokuşu zirveye,
Hüzünlenme o zaman sonu felaha gider.

ASUDE

ben pek sinirlenmiyorum ama sinirlenincede kendime hakim olamıyorum kapılara duvarlara tekme yumruk savuruyorum... :dgnk :dgnk :dgnk :dgnk
yazık odamın kapısı bu sayede bayağı eskidi

ihvan

güzel bir konu..Allahtan hep evde sinirlenirim.yaşda geçiyo ya  nazlıyız,kimse bişey demesin.parlarım yada uzun uzun susarım,kızdığım belli olur...iyi tarafım uzatmam kızgınlığımı.....dışarda haksızlıga asla tahammülüm yoktur,onun içinde kalabalık bir ortamda olsamda,yanlız gibiyim...acizane..

İsra

Geçmiş olsun fzehrabetül

Asude duvaları ve kapıları yumruklamayı bırakmalısın yoksa ellerin hasar görür:)

İhvan kardeşim yaş geçse de sinirlenmeniz gerekmiyor aksine daha hoşgörülü olmanız gerekemez mi :)

Allahtan fazla uzatmuyormuşunuz:)