selam kardeslerim

Başlatan joseph, 19 Ağustos 2008, 00:17:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

joseph

Bismilah
Biraz once bu degerli foruma uye olmus bulunmaktayim, umarim Allah mahcup etmez, kimseyi kirmadan dokmeden, Yaradanin bahsetmis oldugu sinirli bilgimizle biseyler yazmaya calisiriz.

Forumda ki butun uyelere selam ederim.

Joseph kardesiniz...

duha

Ve aleyküm selam kardeşim aramıza hoşgeldiniz  zs3))

Umarım forumuzu beğenir ve kalıcı olursunuz  s4)) :vic
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

Gül_Sultan

Üyeliginiz hayırlı ve bereketli olsun yusuf kardeşim.
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

Evfacan

Alıntı yapılan: duha - 19 Ağustos 2008, 00:28:21
Ve aleyküm selam kardeşim aramıza hoşgeldiniz  zs3))

Umarım forumuzu beğenir ve kalıcı olursunuz  s4)) :vic

Yiğit yaralı olur - Yine dağ gibi durur

Gül_Sultan

Dikkatimi çekti kardeşimiz Allah(c.c.)'ın selamıyla mukabele etmemiş fakat biz Ve aleykum selam diye mukabelede bulunmuşuz. Selam verilmeden selam alınmaz diye biliyorum. Çokmu didikliyorum acaba? e52))

İsra

Sadakat ailesine hoşgeldiniz joseph

ihvan

ve aleykum selam hadi faydalanalım artık nerdeysen....

joseph

Alıntı yapılan: Gül_Sultan - 19 Ağustos 2008, 01:16:52
Dikkatimi çekti kardeşimiz Allah(c.c.)'ın selamıyla mukabele etmemiş fakat biz Ve aleykum selam diye mukabelede bulunmuşuz. Selam verilmeden selam alınmaz diye biliyorum. Çokmu didikliyorum acaba? e52))

Selam kardeslerim, hepinize tesekkur ederim,

Ben Islami yeni yeni ogrenen bir insanim, onun icin hata yapmis olabilirim, kusura bakmayin.
Su an vaktimi siteyi incelemekte ve birbirinden guzel yazilari okumakla geciriyorum.

Note: Joseph adini aldim, aslinda Yusuf Peygamberi cok sevdigim icin Yusuf nickini alacaktim ama benden once degerli baska bir yazarimiz aldigi icin bana verilmedi, ben de sakincasi yoksa ayni anlamda Joseph` i kendime uygun gordum.

Selamlar\ Joseph kardesiniz.

Gül_Sultan

Estagfurullah Yusuf kardeşim, gözünü sevdigim benim sana lafım yok, yanlış anladın sen beni. Ben orada senin selam vermedigin için bir laf etmedim, sadece diger kardeşlerimizim selam vermeden selam almasına değindim. Asıl sen kusura bakma, kalbini kırdıysam özür dilerim. o1))

joseph

Alıntı yapılan: Gül_Sultan - 19 Ağustos 2008, 18:28:08
Estagfurullah Yusuf kardeşim, gözünü sevdigim benim sana lafım yok, yanlış anladın sen beni. Ben orada senin selam vermedigin için bir laf etmedim, sadece diger kardeşlerimizim selam vermeden selam almasına değindim. Asıl sen kusura bakma, kalbini kırdıysam özür dilerim. o1))
Rica ederim Gul_Sultan, sadece hata yaptim zannettim, cunku Islamic terminolojiyi cok iyi bilmiyorum. Ozre gerek yok, degerli  yorumlarinizi buyuk bir zevkle okumaktayim.

Saglicakla kalin

Joseph kardesiniz.

Lika

Hoş geldiniz kardeşim
Hayırlı Olsun:)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim