Ehlen Ve Sehlen Ya İhvan'ed-Din

Başlatan n_a_h_i_v, 19 Ağustos 2008, 03:12:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n_a_h_i_v

selamün aleyküm

yaa inanmıyorum size yaa..site kuruyosunuz,üstelik üstünden 4 sene geçiyor ve benim daha yeni haberim oluyor..insan bi arar,haber uçurur yaa..ben böyle şey görmedim desem yeridir..Allah dan dostumuz varda onun vesilesiyle bulduk burayı.. &)

şaka bi yana gerçekten güzel ve özlemini çektigim bi siteyle karşılaştım..öncelikle ; böyle güzel bir site kurup, maddi ve manevi ilim deryasında yüzmemize vesile olan site yönetim ve modlarından ,daha sonra buraya üye olmama vesile olan dostumdan Allah RAZI OLSUN..

MUHABBETLE..
hayatta herkes acı çeker..önemli olan , acı çekerken hayatı yaşamayı kaçırmamaktır..

İsra

Ve aleyküm selam

Gecenin bu vakti güzel giriş yaptınız:)

Sadakat ailesine hoşgeldiniz

kalıcı olmanız dileğiyle.. :)

Garîb

أهلاً بكــــم   

Konu başlığını arapça yazmanızı ve nickinizin de n_ah_i_v olmasını göz önünde bulundurarak ilmi bir hatırlatmayı müsamaha ile karşılayacağınız ümidiyle bir hususa işaret etmek isterim..

"Ya İhvan'ud-din"  yerine "Ya İhvan'ed-din" olması gerekirdi.. Malum münada muzâf olduğu zaman mansub olur..

tekraren hoşgeldiniz..
Neşv ü nevâ bulmaz düşmeyincek, hâke nebât,
Mütevazî olanı rahmet-i Rahmân büyütür...

ihvan

enfa

Ve aleyküm selam.
Hayırlı olsun üyeliğiniz, hoşgeldiniz.

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Gül_Sultan

Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

tuana 18

ve aleykümselam kardeslerim  gercekten site cok güzel olmus mevlam hayırlısı ile dewamı getirsin ve Hz Allah bu siteyi hazırlayanlardanda üye olanlardanda razi olsun hazırlayanlardan razi olsun cünkü bizleri her saat bu güzel siteye davet ettikleri icin üyelerden razi olsun çünkü kardeslerimiş diğer sitelere girmeyip vakitlerini böyle bir sitede gecirdikleri için HZ Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.... hem madden hemde manen AMİN.....

İsra

siz de hoşgeldiniz tuana18

üyeliğiniz hayırlı olsun :)

duha

söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

tuana 18

Lika

Tüm yeni gelen kardeşlerimiz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

tuana 18

tesekkür ederim lika sizde hosğeldiniz