Selamün Aleyküm

Başlatan derbederx, 13 Eylül 2008, 01:45:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

derbederx

Elhamdulillah İnternetin seküler çöllerinde, الله lafzının geçtiği, onun rızası için biraraya gelenlerin buluştuğu vahaların, susuzların kana kana su içtiği pınarların sayısı gün geçtikçe artmakta...

Hiçbir gölgenin olmadığı o dehşetli günde Allah (c.c.)'nin kendi arşı altında gölgelendireceği yedi bahtiyar zümreden birisi de Allah için birbirine seven ve sırf Allah için biraraya gelenler zümresidir.

Essebebü kel-fail sırrınca : Her kim, bir iyilik yapılmasına önayak olur ve o iyiliğe teşvik edip ona yönlendirirse, onun için büyük sevap vardır.
Nitekim Rasûlullah-sallAllahu aleyhi ve sellem- bu konuda şöyle buyurmaktadır:
(( مَنْ دَعَا إِلَى هُدًى كَانَ لَهُ مِنْ الْأَجْرِ مِثْلُ أُجُورِ مَنْ تَبِعَهُ لاَ يَنْقُصُ ذَلِكَ مِنْ أُجُورِهِمْ شَيْئًا وَمَنْ دَعَا إِلَى ضَلاَلَةٍ كَانَ عَلَيْهِ مِنَ الْإِثْمِ مِثْلُ آثَامِ مَنْ تَبِعَهُ لاَ يَنْقُصُ ذَلِكَ مِنْ آثَامِهِمْ شَيْئًا )) [ رواه مسلم
"Kim (insanları) doğru yola çağırırsa, kendisine uyanların sevaplarından hiçbir şey eksiltilmeksizin ona da aynısı verilir. Her kim de (insanları) sapıklığa çağırırsa, kendisine uyanların günahlarından hiçbir şey eksiltilmeksizin ona da aynısı verilir."

Bu itibarla öncelikle bu sitenin yapımında emeği geçen kardeşlerin hadiste belirtilen ecir ve sevaba nail olması, yine aynı şekilde her nekadar cismen birbirimizi tanımasakda niyetimiz itibariyle Allah için biraraya gelen kardeşlerimizin hadiste zikredilen o bahtiyar zümreden olması temennisiyle....

Cümleten لسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Selam ve dua ile

duha

Ve Alekyüm Selam

Hoşgeldiniz Kardeşim Güzel Bir Giriş Yaptınız Kalıcı Olmanız dileği İLE İNŞAllah  :vic  ;)
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

İsra

We aleyküm selam

Hoşgeldiniz derbederx :)

Alıntı YapBu itibarla öncelikle bu sitenin yapımında emeği geçen kardeşlerin hadiste belirtilen ecir ve sevaba nail olması, yine aynı şekilde her nekadar cismen birbirimizi tanımasakda niyetimiz itibariyle Allah için biraraya gelen kardeşlerimizin hadiste zikredilen o bahtiyar zümreden olması temennisiyle....

inşaAllah kardeşim

hunkar28

Ve  Aleyküm selam.Bizde burdayız.

yamakasi

السلام عليكم  arkadşlar bende yeni geldim.
inş. hayırlara vesile olur.
ben buralardan gider oldum
kalanlara selam olsun......