Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Çok komik Fıkralar :)

Başlatan Miftahulkuluub, 20 Temmuz 2007, 02:18:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duha

İki deli birgün sözleşmişler akıl hastenesinden kaçaçaklarmış.
Bir gün bi yolunu bulup bu fikirlerini uygulamaya koymuşlar.
Hastaneden koşarak uzaklaşmışlar ve bir süre sonra bizimkiler yorulmuşlar ve
dinlenmek için oturmuşlar, derken susadıklarının farkına varmışlar içlerinden bir tanesi
diğerine ben gidip su içeçem demiş diğeri madem sen gidiyon benim yerimede
iç bari demiş o da tamam demiş ve gitmiş su içmeye.
Döndüğünde yüzünde sıratan bir ifade varmış,
diğer deli ne oldu demiş, oda kendi yerime temiz su içtim, senin yerinede pis su demiş.  t20))
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

mustantık

lazın biri banka soymak için testereyle demirleri kesiyor tam bu sırada bekci gelmis ne yapiyorsun burda laz hemen görmüyormusun kemençe çalayirum bekçi naisl kemençe çalmak sesi çikmayi hemserum merak etme kemençenun sesi sabaha çikacak demiş karadenizliler zekidir karadenizliler çeviktir
Sana gerekli olmayan şey hakkında konuşma. İster akıllı, ister akılsız hiç kimseyle münakaşa etme. Ve kardeşini, anılmandan hoşlandığın şeyle an.
(Abdulah ibn-i Mes’ud)

enfa

Vaktiyle Eski başbakanlarımızdan Tansu Çiller Anıtkabir Defterine şöyle yazmış:
"yüce önder. ulu ve büyük atam! doğru yol partisi'nin 14'üncü yılını idrak ediyoruz. (sonra 14'ün üzerini karalamış, 15 yapmış) laik türkiye cumhuriyeti'nin ve demokrasinin bekçileri olarak 16'ıncı yılımızda huzurundayız... davamız yarım asırlık yani 65 yıllık bir davadır. milliyetçilik ve çağdaşlık yolunda yarım asırdır yani tam kırk yıldır yürüyoruz. bu ülkenin çimentosu olmanın sevinci içindeyiz. biz bu ülkenin çimentosuyuz. bizimle tuğlaları yapıştıracaklar, duvar örecekler, bina yapacaklar, içimize girecekler. ilkelerinin ışığı altında partimizin 17'nci yılını kutluyor saygılar sunuyorum. görüşmek üzere..."

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Fatihan

Alıntı yapılan: enfa - 27 Mart 2009, 00:49:43
"yüce önder. ulu ve büyük atam! doğru yol partisi'nin 14'üncü yılını idrak ediyoruz. (sonra 14'ün üzerini karalamış, 15 yapmış) laik türkiye cumhuriyeti'nin ve demokrasinin bekçileri olarak 16'ıncı yılımızda huzurundayız... davamız yarım asırlık yani 65 yıllık bir davadır. milliyetçilik ve çağdaşlık yolunda yarım asırdır yani tam kırk yıldır yürüyoruz. bu ülkenin çimentosu olmanın sevinci içindeyiz. biz bu ülkenin çimentosuyuz. bizimle tuğlaları yapıştıracaklar, duvar örecekler, bina yapacaklar, içimize girecekler. ilkelerinin ışığı altında partimizin 17'nci yılını kutluyor saygılar sunuyorum. görüşmek üzere..."

Gerçek mi acaba? :)  Gerçi o da çok pot kıranlardandı :hihi

mustantık

Temel İngilizce
Temel İngiltere'ye gidecekmiş. Lisan öğrenmesi gerek. Dershaneye yazılmış. İlk derste "come", yani "gel", demeyi öğretiyorlarmış. Temel bu işe akıl erdirememiş. Öğretmene demiş ki, - Bu nasıl iştur, come yazaysun, kam okuysun, peçi, cel olduğunu nasıl anlaysun?
Sana gerekli olmayan şey hakkında konuşma. İster akıllı, ister akılsız hiç kimseyle münakaşa etme. Ve kardeşini, anılmandan hoşlandığın şeyle an.
(Abdulah ibn-i Mes’ud)

Günbatımı

Alıntı yapılan: enfa - 27 Mart 2009, 00:49:43

Yok ya, bu kadar da olamaz!..  :icomsupr:
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

mustantık

Sıfırdan yüze
Üç adam kahvehanede oturmuş konuşuyorlarmış.

Birincisi demiş ki:

"Karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor." Diğerleri anlamamışlar.
"Ne aldın?" diye sormuşlar.
"Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu." diye cevap vermiş.

İkinci adam demiş ki:

"Ben de geçen doğum gününde karıma 4 saniyede 0'dan 100'e çıkan birşey almıştım."
Hemen anlamışlar tabi.
"Vaay, yoksa Ferrari mi aldın?"

Adam gülümsemiş:

"Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de ona çok yakıştı." demiş.
Bu sefer üçüncü adama sormuşlar:
"Peki sen ne aldın karına?"

Adam:
"Ben öyle birşey aldım ki; sadece 2 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor."

Adamlar şaşırmışlar:

"Atıyorsun!" demişler,
"Öyle bir araba olmaz ki?!"
"Araba aldığımı kim söyledi?" demiş adam. Diğerleri:
"Ne aldın peki?" diye sormuşlar. Adam cevap vermiş:

"Baskül."
(Abdulah ibn-i Mes’ud)

vuslatım

Yayık ağızlı kurbağa
Yayık ağızlı  bır kurbağa varmıs.ormandakı arkadaslarının ne yedığini merak edıyormus.Yolda bır aslan gormus .ağızı yayık bır sekılde:
-"Aslan kardes!Sen ne yersın?" aslan cvp vermıs:
-"ceylan yerım,tavsan yerım..."
Sonra yolda ılerlerken tavsan gormus.Tavsana yayık bır sekılde:
-"tavsan kardes sen ne yersın?"
-"Ben havuc yerım."
bıraz daha ılerleğince yılanla karsılasır.Gayet yayık bır sekılde:
-"Yılan kardes sen ne yersın?"
Yılan cvp verır:
-"yayık ağızlı kurbağa yerım"der.Kurbağa hemen ağzını buzerek cvp verır:
-"CİDDÜ MÜSÜN?" a15))
"Sudayım,topraktayım,ateşler içindeyim.Rüzgarlarla üzülüyorum.Bu dört unsurum etrafımda,fakat ben bu dörtünden değilim.Ben ötelerdenım"MEVLANA ks

Günbatımı

Alıntı yapılan: vuslatım - 08 Nisan 2009, 23:16:30

-"yayık ağızlı kurbağa yerım"der.Kurbağa hemen ağzını buzerek cvp verır:
-"CİDDÜ MÜSÜN?" a15))

Çok güzel!  :happy_166:
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

yaren 28

yaşlı adam ölüm döşeğinde ecelinin gelmesini beklemektedir ve yanında sadece karısı vardır. adam karısına döner : hatırlıyormusun necla?iflas ettiğimdede yanımda yine sadece sen vardın ....nasıl hatırlamam niyazi zor günlerdi .... adam yine hatırlıyormusn bikeresinde bana araba carpmıştı yine yanımda sen vardın.evetevet ucuz atlatmıştın ..hatırlıyormusn beyin kanaması gecirdiğimdede sen vardın yanımda .. gecti canım hepsi gecti farkettimde sen ne uğursuz bi kadınmışsın necla :hihi

nirvana

ne kadar nankör adammış :)
Tutalım ki dikenim ...
Hem de kötü bir diken...
Ama nihayetinde güllerle bir aradayım ...
Hz. Mevlana

yaren 28

kim nankör değilki bu hayatta bee herkesde var birazcık oo malesef

Elvin34

erzurumlu kadının biri istanbulda karşıdan karşıya geçerken yeşil ışıkta geçmiş trafik polisi kadını kolundan tutup durdurmuş,teyzecim neden geçiyosunuz bakın arabalar gidiyo kadın kolunu silkelemiş " siyenne ezeme gidirem " (sana ne teyzeme gidiyorum ) demiş   :hihi  :hihi  :hihi  :hihi  :hihi
Canıbı maşuktan olmazsa muhabbet aşıka
Sa'y-i aşık aşıkı maşuka isal eylemez....
(Eğer mürşidden olmazsa muhabbet aşıka,aşığın uğraşması insanı mürşide kavuşturamaz )
                          Şah Nakşibend hz.

setre

Dursun iş için muracaatta bulunmuş.

İşe alınması için istenen evrakların içinde 8 adet de vesikalık fotoğraf varmış. Ancak Dursun vesikalık fotoğraıin ne olduğunu bilmiyormuş. Hemen akıl hocası Temelin yanına koşmuş. Durumu anlatmış.

Temel: Bildiğim kadarıyla vesikalık fotoğraf belden yukarı çekilen fotoğraftır.
Sen şuraya çukur kaz içine gir. Bende fotoğraf makinesi getireyim. Fotoğrafını çeker veririz demiş.

Dursun: Başlamış çukur kazmaya, temel fotoğraf makinesi getirmeye gitmiş.

Temel gelmiş birde ne görsun. Dursun 8 tane çukur kazmış.

Temel: Ula Dursun niye 8 çukur kazdın demiş.

Dursun: 8 vesIkalık lazım ya!

Temel: Ula salak,,,,,, ben zaten 8 tane fotoğraf makinesi getirmiştim..........
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

Fatihan