Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Çok komik Fıkralar :)

Başlatan Miftahulkuluub, 20 Temmuz 2007, 02:18:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feyiz

Temel,doktora şikayetini anlatıyordu:
-Doktor bey,son zamanlarda bende unutkanlık var.
Doktor:
-Genellikle ne zaman oluyor?
Temel şaşkın şaşkın sordu:
-Ne ne zaman oluyor?!
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".

feyiz

Temel ve Cemal,askerde,uçaktan paraşütle atlama tatbikatlarına katılmışlardı.İlk defa Cemal,sonra da Temel atladı.Fakat paraşütün açılmaması nedeniyle,Temel'in çivi gibi dalışa geçtiğini farkeden Cemal:
-Uyy Temel! Paraşütün açılmamış :icomsupr:,dedi.
Temel,Cemal'ın yanından hızla geçerken,kahkahalarla cevabını verdi:
-Ha uşağum,niçun derdedersun.Bu gerçek atlayış değil,tatbikattur daa!  ;)
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".

duha

Temel asansöre binmiş başlamış beklemeye bir müddet sonra Dursun girmiş asansöre bakmış

Temel bekliyor oda beklemiş.

Bu arada biri daha binmiş ve neden beklediklerini sormuş

Temel hemen cevap vermiş :

- "uşagum görmeymisun ha burda 4 kişiliktir yazayı"
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

setre

Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

tatlum

Temel okula gidiyormuş öğretmene sınıfa girmiş ve çocuklar bu gün öğrendiğimiz harfleri sayıcağız demiş herkes c ye kadar saymış temel alfabenin hepsini saymış temel zil çalınca koşarak annesinin yanına gidip dersteki başarısını anlatmış anne neden olabilir diye sormuş anneside karadenizli olduğun için oğlum demiş.
Ertesi gün öğretmen öğrendiğimiz sayıları sayın demiş herkes 3 e kadar saymış temel 10 a kadar saymış eve gelince yine annesine anlatıp neden olabilir diye sormuş anneside yine karadenizli olduğun için oğlum demiş
ertesi gün öğretmen sınıfa girince öğrencilerin boylarını ölçmüş temel dersten çıkınca yine annesinin yanına koşup anne öğretmen bu gün boylarımızı ölçtü arkadaşları 70 cm çıktı bende 1 metre 70 cm çıktım karadenizli olduğum için dimi anne deyince annesi
hayır oğlum herkes 6 sen 16 yaşındasın demiş :happy_166:
İhlasında İhlas Görmek İhlası Terk Etmektir...
İhlasında İhlas Görenin İhlası İhlasa Muhtaçtır

tatlum

temel iyice yaşlanmış bu gün yarın azrail gelir canımı alır onu kandırmam lazım diye düşünmeye başlamış
o sırada azrail gelmiş temel başlamış inga inga a21)) diye bebek gibi ağlamaya
azrailde temele hadi gidelim atta atta demiş
İhlasında İhlas Görmek İhlası Terk Etmektir...
İhlasında İhlas Görenin İhlası İhlasa Muhtaçtır

duha

Genç adam, yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca karısından bir bardak daha çay isterken: "Çiçeğim, bir bardak daha verir misin..?" der. Sonra da "Peteğim, şekersiz lütfen" diye ekler. Kendisine 65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de "Bebeğim, sana çok zahmet oldu" der.

Genç adam, yaşlı amcanın karısına kullandığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir. "Amcacığım, kaç yıllık evlisiniz..?" diye sorar. Yaşlı ama dinç adam, "40 seneyi geçti evladım" der.

Genç adam: "VAllahi maşAllah, Allah muhabbetinizi artırsın. Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz galiba..."

Yanakları pembeleşmiş teyze "Doğru, bir kaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor" deyip mutfağa doğru yöneldiğinde yaşlı amca genç adamın kulağına doğru eğilerek:

"Şiişşt, çaktırma, 2 sene önce adını unuttum, hala hatırlayamıyorum..."

[/center]

duha

ömründe camiye gidip hiç namaz kılmayan bir adam

acaba nasıl kılınıyor diye caminin yolunu tutmuş,

tam camiden içeri girdiği esnada

cemaat de namazı kılmak için ayağa kalkınca

adam patlatmış bombayı,;

Allah aşkına rahatsız olmayın !!!!!!

a15)) a15))

[/center]

tercüman

Bakalım hoşunuza gidecek mi?

1-İsviçre Çin'e savaş ilan etmiş.
Bir şekilde Çine kadar gelmişler.
Haber Çin başbakanına geç ulaşmış.

- Başbakanım İsviçreliler saldırdı Pekin'e girdiler.
- İsviçre de ne?
- Avrupa'da bir ülke.
- Kaç kişi bunlar?
- 5 milyon.
- Hangi otelde kalıyorlar??

2-Adamın işi varmış, Ankara'ya gidiyormuş,
tam uçağa binerken kulağında bir ses :
-Binme, bu uçak düşecek!
Dönmüş, bakmış, kimse yok, ama içinede bir
kurt düşmüş,binmemiş. Ikinci uçağı beklerken
kara haber ulaşmış :
-Uçak düştü kurtulan olmadı!
Koşmuş Haydarpaşa'ya, bilet almış,
tam trene binecek, aynı ses kulağında
-Binme bu trene, raydan çıkacak!
Dönmüş, bakmış yine kimse yok,trenebinmemiş, gelmiş eve, sabah
gazeteyi açınca tüyleri ürpermiş
-Tren Eskişehir'de raydan çıktı şu kadarölü, şu kadar yaralı
Allahına şükretmiş, koşup otobüsebilet almış,tam binerken yine o ses
-freni patlayacak!
Dönmüş yine kimse yok! Dayanamamış,bağırmış :
-Sen kimsin yahu?
-Ben senin iyilik meleğinim!
>Adam iyice kızmış :
-Ulan evlenirken neredeydin??
Anafikir :
>İyilik melekleri büyük kazalara karışmıyor......

3-temel paraşüt satıyormuş. bir müşteri gelmiş;
beyefendi bu paraşütle 40000 fitten atladık diyelim.
temel:eeee...
müşteri:açılmazsa ne olacak?
temel:1.düğmeye bas açılır.
müşteri:ya açılmazsa?
temel:2.düğmeye bas açılır.
müşteri:ya açılmazsa?
temel:kardeşim 3. düğmeye bas kesin açılır.
müşteri:tamam beyfendi 3. düğmede açılmadı,ne olacak?
temel:eeee amma uzattın getir değiştiririz.

All I know is that I know nothing.
Tüm bildiğim hiçbir şey bilmediğim.
-Sokrates-

hizmetci

tesekkür ederiz tercüman a18)) :D
AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

hizmetci

AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

vuslatım

Hanımın Böylesi  Darısı Başınıza 
İki haftalık evli bir çift…Adam bir akşam yalnız başına çıkıp arkadaşları ile eğlenmek ister

karısına der ki;

-Canım, ben çıkıyorum…Karısı sorar,
-Nereye gidiyorsun hayatım?

-Kahveye gidiyorum arkadaşlarla bir şeyler içeceğiz…
Kadın, aman da aman benim kocacığım çay mı istiyormuş? diye hemen mutfağa koşar ve istediği çayı kocasının önüne koyar…
Adam bunun üzerine;
-Benim düşünceli karıcığım…çok teşekkür ederim ama kahvede…biliyorsun ince belli bardakta

Adam daha lafını bitiremeden kadın hemen mutfağa koşar ve ince belli bardaktaki yeni çayı hazırlayıp koşa koşa adama getirir…

-Aman da aman benim kocacığım çayını ince belli bardakta mı içmek istiyormuş…al bakalım

Adam artık dudaklarını ısırmaya başlar ve son bir güçle kadına der ki:

-Ama benim güzel karım, kahvede biliyorsun hani arkadaş arkadaşa ortamda…yav erkek erkeğe bir muhabbet vardır bilirsinhani biz kendi aramızda biraz “rahat” konuşuruz…

Aman da aman benim bitanecik kocam erkek erkeğe muhabbet etmek mi istiyormuş diye gülümser kadın ve;

-Bana bak oğlum git şu mutfağa ve çayını doldurup zıkkımlan hiçbir yere gitmiyorsun…anladın mı koçum
"Sudayım,topraktayım,ateşler içindeyim.Rüzgarlarla üzülüyorum.Bu dört unsurum etrafımda,fakat ben bu dörtünden değilim.Ben ötelerdenım"MEVLANA ks

duha

iyi güldüm Allah ta sizi güldürsün  gh8)) m2)) m2))

[/center]

tercüman

Patronun birisi bende bir çırak var o kadar aptalki bak şimdi demiş ve çırağı yanına çağırmış mehmet gel buraya demiş çırak koşarak gelmiş buyur abi demiş patronu al şu 5 milyonuda git karşı migrostan 2005 model bmw al geldemiş çırağıda tamam deyip parayı almış çıkmış. Dİğer patron lafa girmiş senin çırak salakmıki benimki daha salak demiş bak şimdi demiş. Ali buraya gel demiş çırağı çağırmış gelmiş buyur abi demiş şu bizim dükkana bak ben ordamıyım değilmiyim demiş çırağı tamam demiş dükkana bakmaya gitmiş. Çıraklar yolda karşılaşmış mehmet napıyosun burda demiş. Sorma Ali bizim patron o kadar salakki bana diyorki al şu 5 milyonu migrostan araba al gel diyo oysaki aptal bugun pazar migrosun kapalı olduğunu bilmiyo demiş. Ali lafa girmiş benim patron daha aptal demiş bana diyorki git bizim dükkana bak ben oradamıyım değilmiyim diyor oysaki salak adam yanında telefon varya ara sor demiş.
SİZCE KİM SALAK???

Saygılarımla,
tercüman

zs2))
All I know is that I know nothing.
Tüm bildiğim hiçbir şey bilmediğim.
-Sokrates-

sehle

Çorumluyla bizim Kayserili iddiaya girerler. İddia konusu ' hangimiz daha uyanığız ' dır.Kayserili Çorumluya bir at satar ve sakat atı Çorumluya sattım diye sevinir. Arada laf götürüp getiren insanlar gider Çorumluya:
-Sakat atı aldın, Kayserili seni kazıkladı derler. Çorumlu da:
-O at sakat değil ayağında çivi var o yüzden topallıyor çiviyi çıkarınca at sapa sağlam olacak der. Laf taşıyıcılar bu sefer Kayseriliye gelip:
-Esas sen kazıklanmışın atın ayağında bi sorun yok sadece civi batmış derler. Kayserili de:
-O at gerçekten sakat ben bilerek ayağına çivi taktım Çorumlu çividen sansın da atı satın alsın diye der. Arabulucular Çorumluya gider:
-At gerçekten sakatmış çiviyi Kayserili bilerek takmış senin atın topallayışını çividen sanman için derler. Çorumlu da son noktayı koyar:
-' Sahte para vermeseydik kazıklanıyorduk desenize ' .... :)
الَهى انت مقصودى ورضاك مطلوبى