Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Çok komik Fıkralar :)

Başlatan Miftahulkuluub, 20 Temmuz 2007, 02:18:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Asfa

Alıntı yapılan: afrah - 29 Mart 2008, 12:46:17
Alıntı yapılan: enfa - 28 Mart 2008, 23:24:36
Elektrik supurgesi saticisi, bir apartman dairesinin
kapisini calmis, kapiyi acan bayana
- "Hanimefendi, bu elimde gormus oldugunuz kovanin
icinde at pisligi var!" demis ve bu bir kova pisligi
evin icine dogru savurarak dokuvermis.
Sonra da
- "Hanimefendi, elimdeki elektrik supurgesi ile 10
dakika icinde bunu temizleyemezsem,
bunları yiyecegim..!"
Kadin saticiya soyle bir bakmis
- "Beyefendi, ustune domates sosu da istermisiniz?
Elektrikler kesik de...! "
süper
Bencede
İlimsiz ibadetin tadı olmaz!...

i.p.e.k

- Karne -
Cocuk karnesini almak icin cok heycanlanır ve okula gider karnesini alıp gelir.
Ve babası sorar karnen nasıl olum der cocuk bes der.Babası karneye bakar türkce 1,matematik 1,hayat bilgisi 1,resim 1,müzik 1 der bu nasıl bes olum der cocukda hepsini toplayınca bes yapıyor baba der:)))

.oOBir ağaçtan bir milyon kibrit çıkar; Bir kibrit bir milyon ağaç yakar... Oo.

turab

zeka

küçük rafet derslerine çok iyi çalısıyor, sınıfta sürekli en iyi notları alıyordu. Dönem sonunda da ''pekiyi'' ile dolu karnesini eve getirdi.

Babası karneye şöyle bir baktı ''aferin benım aslan oğluma. belli ki zekasını benden almış'' dedi.

O sırada annesi söze karıştı.
''ona ne şüphe, çünkü benim zekam tamamıyla yerinde duruyor.''
Allahım!Ahirete mani olan dünyadan,ölümün iyiliğine engel olan hayattan ve amelin hayrına mani olan emelden sana sığınırım

duha

Bir diyetisyen, huzurevinde genis bir kalabaliga konferans vermektedir:
"Midemize indirdigimiz hersey bizleri her an öldürebilecek kadar tehlikelidir. Kirmizi et kanser yapar, gazli içecekler midemizin dokusunu tahris eder, sebzeler öldürücü bakteriler barindirabilir, Çin yemekleri karbonhidrat yüklüdür. Ayrica hiçbirimiz içme suyunun barindirabilecegi mikroplarin uzun vadedeki etkilerinin farkinda bile degiliz.

Fakat bir yiyecek vardir ki içlerinde en tehlikelisidir. Hepimiz onu mutlaka yemisizdir ya da yemek zorunda kalabiliriz. Içinizde birisi en ciddi rahatsizliklari yaratacak ve uzun yillar bizlere aci verebilecek bu gidayi tahmin edebilir mi ?"

Ön siralardan 75'lik bir ihtiyar ayaga kalkar ve yanitlar:
"Dügün pastasi"

:hihi :hihi :hihi
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

Lika

Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

setre

Serçenin biri bir bahar günü dalgın dalgın uçuyormuş.Bir anda farketmiş ki, yolun bir metre üstünde uçuyor ve karşıdan damotorsikletli bir adam geliyo.Her ikisi de çarpışmayı engellemek için ellerinden geleni yapmışlar...ama nafile...Serçe "çotaaank" diye kaska çarpıp düşmüş. Motorsikletli koyu birhayvansever oldugundan, hemen atlamış motordan; koşmuş serçenin yanına.Serçe baygın yatıyo.. Kıyamamış, bırakamamış yolda; almış getirmiş eve.Eskiden kalma bi de kafesi var evde..baygın serçeyi kafesin içine güzelce yerleştirmiş..yanına da az biraz su, az biraz ekmek koymuş, vurmuş kafayı yatmış....Bizim serçe bi müddet sonra ayılmaya başlamıs..Daha tam seçemiyor ortalığı.. hafif bir bulanıklık var yani...Bi bakmıs ki parmaklık, ekmek, su filan var bulunduğu yerde...Birden dank etmiş kafaya;
Serçe:Tuh..... motorcuyu öldürmüşüz ....!!!!

:kisss :hihi

Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...

duha

söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

elzem

Hatırlıyor musun Necla?
  Yaşlı adam ölüm döşeğinde ecelinin gelmesini beklemektedir,yanında sadece karısı vardır.Adam karısına döner."Hatırlıyor musun Necla?İflas ettiğimde yanımda yine sadece sen vardın!" "Nasıl hatırlamam Niyazi? Zor günlerdi gerçekten!" "Hatırlıyor musun Necla?Bana araba çarpmıştı, yine yanımda sadece seb vardın!" "Evet evet,ucuz atlatmıştın!" "Hatırlıyor musun?Beyin kanaması geçirdiğimde de sen vardın yanımda!" "Geçti canım,hepsi geçti..." "Sen ne uğursuz kadınmışsın be Necla!"
Bize Bir Nazar Oldu
Cumamız Pazar Oldu
Zaten Bize Ne Olduysa
Hep Azar Azar Oldu..

mustazaf

Zambaklar en ıssız yerlerde açarlar
Ve vardır her vahşi çiçekte gurur
Bir mum ardında bekleyen rüzgar
Işıksız ruhumu sallarda durur
Zambaklar en ıssız yerlerde açar

Evfacan

Alıntı yapılan: Miftahulkuluub - 09 Nisan 2004, 20:14:51
Hasta Fenerli, gerçekten de hasta olur ve ölüm döşeğine düşer.
Her zaman maçlara birlikte gittiği fanatik arkadaşları ziyaretine
gelirler son defa görelim diyerek...
-"Allahın takdiri... Elden birşey gelmez ama son bir istediğin
varsa
bari onu yerine getirelim.." derler.

-"O zaman beni Cimbom'a üye yapın !.."

Herkes birbirine bakar :

-"Yav sen doğuştan Fenerli değil misin ?.. Ne yapıyorsun sen?!.."

Hasta fenerlinin birden yüzü güler :

-"Ülen !.. Bir fenerli öleceğine, bir Gassarayli ölsün be!.."

...bu fikra cok ho$uma gitti nedense :P

Yiğit yaralı olur - Yine dağ gibi durur

azizistanbul

mustehcene yakın fıkra ve ifadeler var sitenin genel karekteristik yapısına uymuyor
جُلُوسُكَ سَاعَةً عِنْدَ حَلَقَةٍ يَذْكُرُونَ اللهَ خَيْرٌ مِنْ عِبَادَةِ اَلْفِ سَنَةٍ

demir

3 tane deli varmış bunlar hastaneden kaçmayı planlamışlar ve bi plan yapmışlar çıkışa kadar 3 tane kapı varmış.her 3 kapıyıda kırıp kaçacaklarmış.gece olur ve bunlar kaçma işlemine başlarlar 1.ci kapıya gelirler kırıp kaçarlar 2.ci kapıya gelirler kırıp kaçarlar 3.cü kapıya gelirler bakarlarki kapı açık plan bozuldu geri dönüyoruz derler ve geri dönerler  :hihi :hihi :hihi
Çok işte çırak olacağına , bir işte usta ol....

afrah

.....Eger bu yoldan dönmek kader ise,
o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....

İsra

Günün birin de hocayla bir köylü karşılaşmış:
- Saat kaç?
- Topu topu bir saatim var.
- Hayır, saat kaça geldi demek istedim.
- Doğrusu kösteğiyle, anahtarıyla, tamiriyle doksan akçeye geldi.
- Yok canım anlatamadım akşama ne var?
- Akşama mı? Taze soğan, beyaz peynir, karpuz var.
- Onu sormuyorum, ne zamandayız?
- Tam yazın sonundayız.
- Allah, Allah. Zaman ne zaman diyorum be adam?
- Bunu bilmeyecek ne var, ahir zamandayız.

Mahi

Güzeldi İsra :) Teşekkürler..