Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Çok komik Fıkralar :)

Başlatan Miftahulkuluub, 20 Temmuz 2007, 02:18:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

elzem

Girenlerden almayacağız dedikse de .... 

Komedi yazarı Meşhur Molier, yeni yazdığı bir oyunu ilk defa olarak tiyatroda temsil ettireceği zaman,bir ilan neşredip tiyatroya girenlerden para alınmayacağıCnı yazar.O gece tiyatro hınca hınç dolar.Oyun oynayıp bittikten sonra Molier,tiyatronun kapısının içersine oturup her çıkandan para ister,vermeyeni dışarı bırakmaz.

" Canım,girenlerden para alınmayacağını ilan etmediniz mi?" derler.Molier şöyle cevap verir:

"Evet girenlerden alınmayacaktır dedik,ama çıkanlardan alınmayacağını söylemedik."    :D
Bize Bir Nazar Oldu
Cumamız Pazar Oldu
Zaten Bize Ne Olduysa
Hep Azar Azar Oldu..

demir

bir gün fadime ile temel küsmüşler daha sonra bunlar notla anlaşmaya başlamışlar.temel ula fadime beni saat altıbuçukda kaldır diye yazmış.temel uyanmış saat onbuçuk  ve yatagın başında bir not temel kalk saat altıbuçuk  :hihi :hihi
Çok işte çırak olacağına , bir işte usta ol....

elzem

:hihi   :hihi    :hihi
Bize Bir Nazar Oldu
Cumamız Pazar Oldu
Zaten Bize Ne Olduysa
Hep Azar Azar Oldu..

ASUDE

Ber-ceste

Sabah Anne, oğlunun odasına girdi ve onu uyandırdı

'Haydi oğlum, uyan artık... Okula geç kalacaksın...' Oğlu, yarı açık gözlerle annesine baktı ve uykulu bir sesle :

'Fakat anne, bugün okula gitmek istemiyorum' dedi. Anne, oğlunun isteğine karşı çıktı.

'Okula neden gitmek istemiyormuşsun bakayım?' dedi. 'İki ciddi neden söyle bana...'

Oğlu bir yandan esnerken, bir yandan da annesini yanıtladı :

'Okuldaki tüm öğretmenler benden nefret ediyorlar, bir...

Tüm öğrenciler de benden nefret ediyorlar, iki... 'Bu iki ciddi nedenim yeter mi, anne?'

Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadi :

'Bunlar okula gitmemen için neden olamaz' dedi. 'Şimdi hemen kalk ve çabuk hazırlan...'

Bu kez oğlu iki ciddi neden göstermesini istedi annesinden :

'Sen de bana, okula kesinlikle gitmemi gerektirecek iki ciddi neden gösterebilir misin, anne ? ' dedi.

Sabrı tükenme noktasına gelen anne, oğlunun üstündeki yorgani hızla çekti ve oğlunun istediği iki ciddi nedeni açıkladı :

' Birinci ciddi neden, 52 yaşında koskoca adamsın.....

İkinci ciddi neden ise , sen okulun dekanısın...'

kadincakararinca.com

Sükût etmek gibi alemde nadana cevab olmaz..

duha

annenin sebebleri süperdii  :hihi :hihi :hihi

tşkrler  s4))
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

ASUDE

:hihi :hihi :hihi şimdi anlıyorum bizim doçentlerin nerde olduklarını  dekanlar böyleyse onlan ne yapsın :D :D

duha

Bu hikaye Trakya’da geçmiş gerçek bir olay;
Yaşlı bir amca, eşeğinin üzerinde karayolunda seyretmektedir.
Bunu gören trafik polisleri, amcaya takılmak isterler ve durdururlar.
Polis: Be amca, necin dakman golani? (Golan: Emniyet kemeri.)
Amca: Dakmam be işte!
Polis: E bak gordun mu, şimdi ceza keseceyik.
Amca: Kes bakalim ne keseceysan da gidecem, acele işim var.
Polis: Peki amca, cezayi sana mi yazalim yogsam eşeğe mi?
Amca: ???
Polis: Yani cezayi sana yazarsak beş milyon ödeycen, eşeğe üç milyon ödeycen.
Amca: Bana kes o zaman.
Polis: Neden sana keseyon amca?
Amca: Onun sicili temiz ossun, polis yapcez onu !!!!

söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

hüsnülhatime

Bak şu çeşmenin haline
İçecek tası yok
Kırma mü'minin kalbini
Yapacak ustası yok

afrah

.....Eger bu yoldan dönmek kader ise,
o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....

ASUDE

enfa

Mahallesindeki kahvede sohbet eden adama arkadaşları 'Senin yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var,karının bir dediğini iki etmiyorsun ,Bu mutluluğun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz' derler.> > Adam kısaca anlatayım der:
'Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına ben de kendi atıma bindik,evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi. Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim eğilip atıma 'iki' dedi.Bir sure sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi ve atıma 'Üç' dedi.Ve çeyizinden çıkardığı tabancası ile atımı alnından vurdu.
Ben şoke olmuştum.Eşime hışımla çıkıştım. 'Neden vurdun atı yazık değil mi, manyak mısın sen kadın' diye bağırdım. Karım arkasını döndü ve bana 'Bir' dedi.
O gün bu gündür Karımın bir dediğini iki etmedim.

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

ihvan

Vesikalık :))

Dursun iş için müracatta bulunmuş. İşe alınması ıçın bazı evraklarla birlikte 8 adet de vesikalık fotoğraf istemişler. Ancak Dursun vesikalık fotoğrafın ne olduğunu bilmiyormuş. Hemen akıl hocası Temel’ ın yanına koşmuş. Durumu anlatmış.

Temel: “bildıgım kadarıyla vesikalık fotoğraf belden yukarı çekılen fotograftır. Sen şuraya çukur kaz içıne gir. Ben de fotoğraf makinası getireyim. Fotoğrafını çeker veririz” demiş. Dursun başlamış çukur kazmaya, Temel fotoğraf makinası getirmeye gitmiş. Temel bir de gelmiş ne görsün. Dursun 8 tane çukur kazmış.

Temel: “ula Dursun nıye 8 çukur kazdın” demiş.

Dursun: “8 vesikalık lazım ya"

Temel: “ula ben zaten 8 tane fotoğraf makinası getirmiştim” demiş.

ihvan

Temel bir dag basinda oturuyormus ve en büyük zevki günlük gazete okumakmis fakat tembelmis ve gazete alabilecegi tek yer oturdugu dagin etegindeki bakkalmis. Bu is icin hep Fadimeyi gönderirmis. Fadime birgün sıkılmıs ve pazartesi günü 7 tane o günün gazetesinden almis. Ve pazartesi günü bir gazete verip digerlerini saklamis.

Ertesi gün Temel gazete isteyince dün aldigi gazetelerden birini ben cikiyorum deyip islerini hallettikten sonra cikarip vermis. Çarsamba günü yine Temel gazete istemis Fadime yine islerini halledip temele gazeteyi vermis. Persembe günü yine Temel gazete istemis Fadime yine vermis.

Aksama dogru Temel Fadimeyi cagirip
"Fadime" demis.
"Dünyada ne salak insanlar var; dört gündür ayni adam ayni yerdeki agaca arabasini carpiyor"

afrah

&) &) &) :hihi
.....Eger bu yoldan dönmek kader ise,
o kader beni bulmadan Emanetini üzerimden al YARAAB....