Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Danışma

Başlatan manqueller, 29 Kasım 2008, 18:39:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manqueller

Kardeşlerim size birşey danışmak istiyorum;
Ben bir amerikalı bayanın 1,5 sene önce müslüman olmasına sebep oldum,birbirimizi yaklaşık 2 senedir seviyoruz, müslüman olmadan önce bu bayana kötü davrandım Allah var, inkar etmiyorum, dış görünüşünü aşağıladım çok ağlattım, ondan sonra benden gizli kişilerle görüştüğünü,bazı islam topluluklarına üye olduğunu duydum(online tabiiki),sonra bir kaç arkadaşlık sitesi üyeliğini buldum, bir ara 2,5 ay kadar ayrılmıştık, sanırım bu süre içinde üye olmuş...Geri birleştiğimizde bunları buldum ve affettim, çünkü ben daha beterini yapmıştım bende arkadaş bulmuştum, o beni affetmişti,hem Allah'a hem o na borçlu hissettim, şimdi 3 hafta sonra İnşAllah Türkiye'ye gelecek ve evleneceğiz, fakat benim içim hala bu konuda acıyor, başkaları ile görüşmesine üyelikler açmasına, ne yapmalıyım siz söyleyin...

osmanli

üyelik acmacını anlayamadım bir islamı siteye üye olabilir ordan dinimizi  yaşantımızı adetlerimizi ögrenir bunda çekinecek bir şey yok sakıncalı sitelere üye olursa böyle siteleri blokiye eden ve hıç kımsede gıremez öyle programlar var dini sitelere girebilir birde girecegi siteleri siz yazarsanız programın içine anca o zaman girebilir   http://www.microsoft.com/turkiye/gozcu.rar dıye bir program.bedafaya endırıyorsunuz pc.ye

ihvan

Hayırlısı..........