Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Enfa'nın Objektifinden

Başlatan enfa, 23 Ekim 2007, 14:09:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İsra

ellerine,gözlerine sağlık.

Ay Iıığı

Süper.  zs2))

Kuşa birşeyler bıraksaydınız ya, her şeyide yemişsiniz.  fg2))

Lika

Ellerine sağlık,çok güzel çalışmalar. Birinci çok zarif, uzaktan yakına zarif  bir dokunuş ve ikincisinde de Ay Işığı'na katılıyorum, kuşcağıza üzüldüm, yazık öylece bakakalmış :))
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

enfa

Teşekkür. Arka masanın fotoğrafıydı o, ben bıraktım onlara da yemediler :)

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Nakkaı

Mazeret yok enfa, kuşlar aç kalmış, işte bu kadar.  ş2))

Günbatımı

Hepsi harika, emeğinize sağlık...
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

enfa

Hep olumsuz görüyorsunuz. Belki kahvaltı kuşa aitti ve kendisi açgözlü olduğu için hala aranmaktaydı, ne malum m2))

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

İsra

manzara muhteşem

ellerine, gözlerine sağlık

adıgüzel

Doğrunun doğruluğu bütün sülalesine akseder hepsini hayra götürür.

Hâsıl-ı Kelam

Seyhan nehrinde photoshop uygulaması var mı? Doğal mı?
Nefsinle değil, kalbinle düşün ve karar ver!

enfa

Evet biraz editlenmişti.

Fotoğrafın normal hali böyle

vuslatım vahdet

bu sitede yeniyim ancak burada sergilenen bir çok resmi başka bir sitede falancanın makinasından diye yayınlıyorlar.
bu işte bir iş var  e52))

Tuğra

〰〰〰〰🐠

vuslatım vahdet

mesela lalelar sarıların içerisindekı kırmızı lalenın tek kalmıslıgı..
ilk sayfadakı tek basına ucan bir martı.
bir de daldan düşmek üzrer olan bir ki damla.
bunlar sadece bir paylasım sıtesınde rastladıklarım.

belki bunları paylasan kardesımız sadece kendi abjektifina yansıyanları degılde sanalda rastladıgı guzel karelerı paylasıyordur.
benım kı sadece goruntulerle alakalı bır tahmın belkıde bu resımlerı guzel gorup dıgerlerı paylasmıstır.:)

enfa

Nerede gördüğünüzü tam olarak belirtirseniz bana sevinirim. Malum nette kendi emeği olmayıp başkalarınınkine konan bir çok parazit var.