Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Enfa'nın Objektifinden

Başlatan enfa, 23 Ekim 2007, 14:09:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ay Iıığı

Ellerine sağlık, harika bir fotoğraf  zs2))

Gül_Sultan

Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

Lika

Tek kelime ile muhteşem. Emeğine sağlık :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

mavidünya

tebrikler gerçekten hepsi birbirinden güzel ama benm için en anlamlısı Yuşa a.s. tepesinden çekilmiş manzara çünkü ömrü hayatımda 1 kere nasip oldu gitmek istanbul aşığı olan benim için istanbulun en maneviyatlı yerlerinden bir inci tanesi ahhhahhhhh dua edin nolur da yine göreyim o mübarekleri yerinde ziyaret edebileyim dilerim benm gibi gönlünü istanbul için ve istanbulu istanbul yapanlar için yananlar kavuşur yarim istanbula....

enfa

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Lika

Emeğine sağlık, çok güzel kareler :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Ay Iıığı

Eline sağlık, Kelebek baya büyükmüş. :)

enfa

Teşekkürler, hormonlu kelebek Ay Işığı ;)

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Tuğra

Zavallı kedicik hayalet görmüş gibi  ş2))
〰〰〰〰🐠

enfa

Yanlış görmüş, zaten pek ukala bir kedi :P

Lika

Çok şirin görünüyor, emeğine sağlık enfa :)

duha

emo bakışı olmauş çok şeker ellerine sağşık  ş2)) s4))
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

Tuğra

Alıntı yapılan: enfa - 25 Kasım 2009, 01:52:38
Yanlış görmüş, zaten pek ukala bir kedi :P

Belli resmen kafa tutmuş.  ş2))
〰〰〰〰🐠

Emir-ül Bahr

hepsi çok güzel tebrikler...
Gönlünün idrakını duyacaksın
Gönlünü şiirlere, sazlara söyleteceksin
Bütün bunlara söyletemeyecek sırların varsa
Susacaksın...

Hz. Mevlana

enfa