Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Senin Saçların Daha Güzel Gazze!

Başlatan Devri Âlem, 13 Ocak 2009, 22:29:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Devri Âlem

Gazze uyan geç kaldın okula. Erken yat diyorum sana. Uykunu alamıyorsun. Gazze uyan yüzünü yıka kızım.

Gazze kahvaltın hazır hala uyanmadın mı? Sütün soğuyor ama.

Gazze pazarlık yok! Tabağındakiler bitecek, az bir şey koydum zaten. Hadi kızım oyalanma okula geç kalıyorsun.

Gazze çantan hazır mı? Kitapların çantanda mı?

Annen seni bekliyor tarağı ve tokalarını al. İstediğin renkleri alabilirsin. Biraz sabret ağlama hemen. Saçların içiçe geçmiş. Açılmazsa sonra daha çok acıtır.

Gazze çıkıyoruz kızım. Derslerine dikkat et, öğretmenine iyi kulak ver. Merak etme gelirim, seni ne zaman okulda bıraktık kızım? Her zaman aynı şeyi söylüyorsun. Tamam geç kalmam. Üzerine bir şeyler giymeden bahçeye çıkma Gazze. Hava çok soğuk, hasta olursun.

İyi dersler Gazze.

**

Okul nasıl geçti kızım? Beslenme çantandakileri yedin mi Gazze?

Tamam giderken dergi alırız kızım. Ama bu sefer diğerinden alalım hep aynı dergiyi tutturuyorsun Gazze. Hem bak o kız hiç bize benzemiyor. Saçmalama kızım senin saçların daha güzel. Hem herkesin saçlarının düz ve sarı olması gerekmiyor.

Senin saçların daha güzel Gazze.

Tamam bugün birlikte okuruz kızım. Şiir de okuruz Gazze.

Gazze annene yardım edecek misin mutfakta? Tamam çorbayı sen karıştır kızım. Fazla televizyona takılmak yok ona göre. Ödev verdi mi öğretmenin? Yardım ederim kızım.

Sümeyye’lere hafta sonu gideriz Gazze. Ona da dergi alırız elbette.

**

Kızım bu saatte dışarı çıkılmaz.

Gazze onlar havai fişek değil kızım. Onlar bomba! İçeri gir kızım pencereden bakma. Gökyüzünde parlayan her şey bomba Gazze.

Misket, bombanın adı Gazze.

Bombanın adı misket.

**

Akşam erken yat Gazze olmaz mı? Üstünü açıp duruyorsun geceleri, dikkat et.
Ama ölme Gazze lütfen.

Gazze ölme…

Ölme kızım.

Tarık Tufan
اَلْعِلْمُ يَرْفَع بُيوتًا لاَعِمَادًا لَهَا وَالْجِهلُ يَهْدِم بِيُوتَ اْلعِزَّ وَلْكَرَمِ

Hayve

Tarık TUFAN sesi ile müthiş acı veren bir yazı yüreğine kalemine salık abicim
#)   Ey Filistin! Eger seni sevdiklerimden daha üstün tutmazsam,en sevdiklerimin acisi ile yüregim daglansin!

ilimadamı

slm kardeşler
filistindeki kardeşlerimze yardım yardım edemiyorsak DUA edelim dualarımızı eksik etmiyelim orda
senin kardeşin ölüyo benim kardeşim ölüyo Allah rızası için bari DUA edelim belki para yardımı yapamayız ama duayı herkes yapabilir hadi israili istemiyoz ordaki kardeşlerimize yardım edelim.

Hayve

ilm adamı merakımı hoş gör de ordan dahamı paraya ihtiyacımız var lütfen o cümleyi kurmayın bile herkes en fakir insan bile bütçsinden bi miktar ayırmalı miktarın ne önemi varki niyetler güzelse
#)   Ey Filistin! Eger seni sevdiklerimden daha üstün tutmazsam,en sevdiklerimin acisi ile yüregim daglansin!

ilimadamı

Hayve ben o cümlenin manası farklı küçük çocuklar için mesela 6,7 yaşındaki bir çocuk konuşa bilir ama para yardımı yapamaz onun için zaten küçük çocukların duası kabul olur o anlamda
yoksa büyükler her türlü yapar yardım

ihvan

Farz oldu artık ,elimde bir TAŞ.
Katil İsrail siz istediniz savaş.

Müjde var bir gün biteceksiniz.
Dünydan gidecek.cehenneme gireceksiniz.

Bu zulmü müslümana reva görenler.
Sonları geldi mutlak bileler.
Azdınız kudurdunuz,sanmayınki unuturuz
Gelince oraya kökünüzü kuruturuz

Bu dava büyük ŞEDİMİZ OLACAK
Katliamlar,canilikler mutlak bitecek.

İHVAN

ihvan

Karanlıklara büründü GAZZE,çığlıklar semada

Bu ne küstahlık,ne aymazlık YAHUDİDE.

Alaya almış dünya yı ,kahbece vuruyor.
Ne Bir LEŞ mişmilletleri,ne bizi duyuyor
.  ihvan                         

duha

okuduğum her cümlede içim acıdı,içim ürperdir gerçektende yürekten yazılmış

Allah Razı Olsun Kardeşim...
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

Kabristan

Allah razı olsun nasıl da içerletiyor ... Uyan gazze,Uyan insanlık...
Kabristan etrafında kara taştan bir duvar.
Duvar dışında kalan mahpuslara haber var..