Duyan Yok mu??????

Başlatan aycicegi, 14 Ocak 2009, 23:35:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aycicegi

ben aranıza katılalı bi kaç saat oluyo şiir sayfasına bunu yazmak istemezdim ama  sizlerin anlayışlı kardeşlerim olduğunuzu biliyorum kusuruma bakmayın nasıl ve nereye yazılıyo bilmiyorum bu çıktı karşıma

benim bir dileğim muradım var onun gerçekleşmesini istiyorum muradımın gerçekleşmesi için dua edermisiniz lütfen ,

Allah hepinizden razı olsun

Fatihan

Kardeşim aramıza hoşgeldiniz.

Her neyi murad ediyorsanız Allah-u Teala Hazretleri hakkınızda hayırlısını versin inşaAllah....

aycicegi

Allah razı olsun fatihan kardeşim hayırlısını istiyom zaten Allah seninde muradlarını hayırlısıyla versin inşAllah amin amin amin

İsra

Alıntı yapılan: fatihan - 14 Ocak 2009, 23:51:28

Her neyi murad ediyorsanız Allah-u Teala Hazretleri hakkınızda hayırlısını versin inşaAllah....

Günbatımı

Hoşgeldiniz aramıza...

Allah c.c. muradınızı hakkınızda hayırlı kılsın, sonra da muradınıza nail etsin inşaAllah.
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

aycicegi

Allah razı olsun kardeşlerim iyiki varsınız bana ettiğiniz duaların kat katını Allahım versin size amin amin amin...

atkneyll

Hastanın duası kabul olurmuş dua edeceğim inşaAllah senin için.. Allah dularımızı kabul etsin...
Biz büyüdük ve kirlendi dünya..

armonya

Hoşgeldiniz aramıza...

Allah c.c. muradınızı hakkınızda hayırlı kılsın, sonra da muradınıza nail etsin inşaAllah.
Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...

Lika

Alıntı yapılan: fatihan - 14 Ocak 2009, 23:51:28

Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

nirvana

Allah cc hakkında ne hayırlı ise onu yaşatsın inşAllah, dualarımız ümmeti muhammet için sadece kendimiz değil inşAllah
Tutalım ki dikenim ...
Hem de kötü bir diken...
Ama nihayetinde güllerle bir aradayım ...
Hz. Mevlana

rnk1969

Allah razı olsun kardeş bende acemiyim,daha usta birliğine geçemek için çok fırın dolusu ekmek yememiz lazım.

lalegül

Alıntı yapılan: armonya - 15 Ocak 2009, 18:14:39

Hoşgeldiniz aramıza...

Şu rahmete bakın ki,
insanlar bütün azalarıyla günah işlerken,
sadece diliyle yaptığı tövbeyle affolunuyor.

Aziz Mahmud Hüdai (k.s)