Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Gitsem Diyorum

Başlatan vaktileyl, 10 Şubat 2009, 21:32:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vaktileyl

gün doğarken,
martılara bırakıp denizi
ardımda yaşanmışlık izi
alıp geceyi gitsem diyorum

hüzünlerini insanların,
yalnızlıkları
yüklenip gün ortasında,
terkedip yemi oltasında, cümlemi bitirmeden
alıp heceyi gitsem diyorum

her şeyi, böyle yarım
bırakıp bir ikindi gölgesinde,
çocuk gözlerine bakıp
gözyaşı gibi akıp
alıp bilmeceyi gitsem diyorum

halâ buradaysam
halâ sürüyorsa kaçışım,
gün çekilmişse penceremden,
akşam geceye yaslanırken
gün sularda ıslanırken
alıp düşünceyi gitsem diyorum

İsa YAR
[/b][/color]
(استغفر الله العظيم التواب الرحيم لي ولوالدي وللمسلمين والمسلمات وللمؤمنين وللمؤمنات الاحياء منهم والاموات الى يوم الدين )

Hüzünle titreyen gönle ince bir âh dokunur,Kalbi kırık olann kalbine Allah dokunur...

İsra

Ellerinize sağlık

Bazen insnanın gidesi tuttuğunuda yaşadığı duyguları güzel ifade eden bir şiir e58))

islam_dostu

teşekkür ediyorum kardeşim

vaktileyl

eyvAllah ben teşekkür ederim yorumlarınıza fg20))

GAM-ZEDE ilan ediyorum kendimi,
tutulması için uzattığım elimi çekiyorum boşluktan, artık kaldırıp uzak diyarlara EL sallama, veda etme zamanı, işte bu kadar, sevgimi,derdimi,sadakatimi,özlemimi,söylemedikle ri mi yada söyleyemediklerimi yada; söyleyip işittiremediklerimi ,hak etmediklerimi,h/aksızlıklarımı, sessizlik ardın da g/ izlediklerimi,koyun arkamda ki yük dolu sepetime derdimden etmedim şikayet vardır bu gidişte birhikmet belkide her gidiş, gidilen yere hasretlİ bir nihayet,, hacer misali oturdum çöl ortasına,ismail misali küçük masum sevdamla, giden,yada gelmek istemeyen belki de hiç gelmemiş olan ibrahim ardına koşuyorum gözlerimi, VE akıtıyorum kanlı yaşlarımı zemzem (durdur)diyene kadar RAHMAN

''çok şükür RABBİM sana ırak değilim"
'' çok şükür RABBİM bana ırak değilsin''
(استغفر الله العظيم التواب الرحيم لي ولوالدي وللمسلمين والمسلمات وللمؤمنين وللمؤمنات الاحياء منهم والاموات الى يوم الدين )

Hüzünle titreyen gönle ince bir âh dokunur,Kalbi kırık olann kalbine Allah dokunur...

lalegül

ardımda yaşanmışlık izi
alıp geceyi gitsem diyorum

Çok güzel ,ellerinize sağlık.....
Şu rahmete bakın ki,
insanlar bütün azalarıyla günah işlerken,
sadece diliyle yaptığı tövbeyle affolunuyor.

Aziz Mahmud Hüdai (k.s)

BT 857

hacer misali oturdum çöl ortasına,ismail misali küçük masum sevdamla, giden,yada gelmek istemeyen belki de hiç gelmemiş olan ibrahim ardına koşuyorum gözlerimi, VE akıtıyorum kanlı yaşlarımı zemzem (durdur)diyene kadar RAHMAN

DEVAMINI BEKLERIZ....cok hos
LA TENSENA

Günbatımı

Çok güzel vaktineyl kardeşim, teşekkürler...
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

ENE 67

sairmisiniz :) Iki siirde cok güzel elinize saglik vaktileyl o1)) BT 857 sizinkiside cok güzel  fg20))
SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR
HZ.Mevlana

vaktileyl

Allah razı olsun teşekkür ederim yorumlarınız için fg20))

hayır şair değilim kardeşim:))selam ile fg20))

Mescid Kusu

emegine sagLik vakti leyl can.. Ben sitendende calismalarini takip ediyorum..MasAllah.. cok güzeller.. Bu siirini bir siteye alinti yapiyorum müsadenle..

Dua ile..

yâr

ehl-i sünnet hassasiyetinde, gözyaşı medeniyetine mensubiyetin mütebessim hüznünde böylesine güzel bir mekânda hasbihal eyleyen kardeşlerimi tanıdıktan sonra; git gidebilirsen...
hüzün bizim, hasret bizim, payımıza gam düşer...