Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Davos

Başlatan Tuğra, 13 Şubat 2009, 03:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tuğra

〰〰〰〰🐠

Uludag

Ya rabbi, şu acizi ümmeti Muhammede hizmet etmeğe muktedir kıl.

ihvan

ilk defa davosta gözüme girdi,umarım hatalarından döner.

ene dost

Tebessüm etmemize sebep :) oldu güzeldi emeğine sağlık...
Nakşibendi beyazdır, leke kabul etmez. (Gavs-ı Sani)

Fatihan

Davosla yatıp Davos'la kalktık.Hep bu işten kim kârlı çıktı denildi.Bence en kârlı çıkan Davos oldu.1971'den beri Dünya Ekonomik Forumlarının düzenlendiği İsviçre'deki bu küçük kasabacık zaten ünlü idi ama sadece ekonomiyle-finansla haşır neşir olan kesim yakından tanırdı orayı.Şimdi millet vızır vızır arama motorlarından "Davos Nereki" "dünyanın neresi" oluyor diye aratıp aynı zamanda kış güzelliği olan bu kasabacığı keşfetmeye başlıyormuş.Bakarsınız yakında Türk Girişimciler oraya da alternatif bir otelcik yapıverir.Böylelikle first ladylerin eşleri ile karda el ele tutuşup  gezdikleri ve tebessüm ettikleri o güzelim manzaradan bizdeki sosyetik -zengin tabaka müslümanlar da istifade etmiş olurlar.Nasılsa onlar her yıl forumun düzenlendiği günlerde "Millet açlıktan ölüyorken sizin burada yaptığınız formalite toplantıları kınıyoruz!" diyen eylemci grupların eylemlerinden etkilenmezler.

enfa

Herkese iyi malzeme oldu, daha da neler çıkar kim bilir..

Benim favori albüm "van münit, olmazz"  m2))

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Günbatımı

Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

nirvana

emeğinize, elinize sağlık
ama bu  güzel bi yaklşım oldu gibi
bunu hiç bir başbakan hatta başbakanlığı boşverin hiç kimse yapmadı yapamazda bundan sonra,
millete şok etkisi yaptı bu davranış.......
şimdi türkiye' ninde sadece her  şeye boyun eğen bir devlet olmadığını anlamaları açısından iyi oldu.
Tutalım ki dikenim ...
Hem de kötü bir diken...
Ama nihayetinde güllerle bir aradayım ...
Hz. Mevlana

ümmid-i visâl

SELAMUN ALEYKUM DAVOS KOCA BİR YALANMIYDI YAA HİÇ SES SEDA ÇIKMIYOR  m2))

BAZI SAZAN KARDEŞLERİMİZ TAYYİP BEYİ 3.ABDÜLHAMİT YAPTI AMA KOCA BİR BALONMUŞ.GÖRÜNTÜ ONU GÖSTERİYOR :hihi

Tuğra

〰〰〰〰🐠

Evfacan

Yiğit yaralı olur - Yine dağ gibi durur

tarihman

tarihman

Uludag

Ünlü bestekar Yip Er Doğan'ın "by by davos" albümü piyasalarda...
Albümün en uzun parçası "One moment" tam 6dk. sürüyor...
Abümle beraber bir çuval kömürde bedava.........  zm2))

Taklitlerinden sakınınız ve mp3 kaçak
indirenler kömür yerine "davos" alırlar :hihi
Ya rabbi, şu acizi ümmeti Muhammede hizmet etmeğe muktedir kıl.

kutlu

Sosyal devlet gereği bana da şu 22 inç monitörü alıverseler keşke  :sas Çok görülmez herhalde beyaz eşya alanlar düşük devirli çamaşır yüme makinesi vs de olsa da onları komak için yeni bir ev de istiyorlarmış.VAllahi basının yalancısıyım.
Sosyal devlet duy beni n'olur 22 inç cik fazla değil

Ya Rabbi İsraili Kahhar ismi şerifinle kahr eyle.Filistindeki masum kardeşlerimize yardım eyle...