Favori bırakmak masum bir hevailik mi?

Başlatan Tesniye, 23 Mart 2009, 01:19:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tesniye

Son yıllarda adeta tüm gençliğimizde çığ gibi büyüyen bir hastalık favori bırakmak. Yani saçların kulak hizasından bir kaç santim daha aşağı sarkması. Muttaki bir genç bunun adaba aykırı olduğunu bilir ama sadece bir adapsızlık bir hevailik alameti mi yoksa korkunç bir başlangıç hikayesi mi var?

Yazıyı okumak için tıklayınız.
Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben
Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben
Perde ardında sen ben dedikodusu var amma.
Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben..
<< Lüzumsuz Konular Atlası >>

Tuğra

Güzel bir yazıydı,teşekkür ederiz.
〰〰〰〰🐠

Fatihan

Kaynaklı izahatlı güzel olmuş,teşekkürler öğrenmiş olduk...

enfa

Teşekkürler, buraya aktarılması iyi olmuş.

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Ay Iıığı

- “Favori şövalyelikte bir asalet alameti kabul edilmiştir. Şövalyeler Müslüman- Türk öldürdükçe favorilerini uzatırlardı. Bir şövalyenin favorisi ne kadar uzunsa o kadar çok Türk öldürmüş demekti.”

Özellikle yazının bu kısmını herkesin bilmesi lazım. Kesinlikle okunması gereken bir yazı. Teşekkürler.

Günbatımı

Favori uzatan birine "Kaç Türk öldürdün?" diye sorularak, açıklamaya başlanması da güzel...

Teşekkürler...
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

ihvan

Lika

Bir ince mesele daha... Teşekkür ederiz.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

giligili

Kendin icin istemedigini kardesin icinde isteme.
kendin icin sevdigini kardesin icinde sev.