Muhsin Yazıcıoğlu'nun Helikopteri Düştü !

Başlatan ihvan, 26 Mart 2009, 11:45:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tuğra

Takdir-i İlahi,Hz.Allah yardımcıları olsun,hayr olanı versin.
〰〰〰〰🐠

feyiz

Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve yanındaki kardeşlerimize,her şeye kadir olan Rabbim, rahmetiyle muamele etsin inşaAllah,ailesine sevdiklerine bağışlasın...

Helikopterin düşmesiyle beraber asılsız bir sürü haber yayınlandı,bir haber,kurtuldular ambulansla hasteneye götürüldüler denildi...
Çok geçmeden bir haber daha hala ulaşılamadı...

Bu da benim aklıma işin içinde iş olduğu sorusunu getiriyor doğrusu,bu normal bi olay değil...Gizli ve açık herşeyi bilen Rabbim sonunu hayr eylesin inşaAllah...
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".

ümmid-i visâl

Fatihan

Bilgi kirliliğinden geçilmiyor ama Kazayı haber veren İHA Muhabiri hayatını kaybetmiş.3 kişinin cesedi bulunduğu iddia ediliyor.Bunların Arasında Muhsin yazıcıoğlu yokmuş.

Tuğra

Hepsininde öldüğü geçiyor şimdi haberlerden,Allah rahmet eylesin.
〰〰〰〰🐠

ihvan

feyiz

Allah rahmet eylesin,yakınlarının da başı sağolsun...Rabbim sabır versin.
"Allah'ın elinden daha üstün el yoktur.Zulmünün cezasını çekmeyen hiçbir zalim yoktur".

feyiz

haberdem'e girdim köyün muhtarı şöyle açıklamalarda bulunmuş:
_ ''Helikopterin bulunduğu yerde şu ana kadar hiç arama yapılmamış,halbuki burası açık bir yer.Nasıl akledemediler burada arama yapmayı şaştık kaldık ve aralarında 2 kişi donarak ölmüş.''

Lika

Tv'den son gelişmelere göre durum şöyle:
Az evvel helikopterin bulunduğu köy muhtarı korucularla görüştüklerini, 5 kişinin cesetlerine ulaştıklarını, hepsinin donarak vefat ettiğini söyledi. Helikopter parçalara ayrılmış, içinde 2 kişi, diğerler 3 kişinin de kar altında donmuş vaziyette bulunduklarını tanınmayan vazitette olduklarını, 6. kişiyi de halâ kar altında aradıklarını, kendilerinin de çok üşüdüklerini, kıyafetlerinin ıslandığını acil yardım beklediklerini ifade etti. Sanırım ateş yakarak ısınmaya çalışacaklarmış, onların telefonlarına da şu an için ulaşamadıklarını, havanın da kararmasından dolayı endişeli olduklarını söyledi.

Yetkililerden resmi açıklama yok. 5 kişinin vefatı kesinleşti ancak. Vefat edenleri tespite ve enkaz yerine ulaşana kadar resmi bir açıklama yok.

Allah vefat edenlere rahmet eylesin, geride kalanlara sabr-ı cemil ihsan eylesin.
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

ENE 67

Allah vefat edenlere rahmet eylesin, geride kalanlara sabr-ı cemil ihsan eylesin.

AMIN
SIKINTI VE HUZURSUZLUK MUTLAKA BIR GÜNAHIN CEZASI,HUZUR ISE BIR IBADETIN KARSILIGIDIR
HZ.Mevlana

enfa

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun, Allah rahmet eylesin..

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Uludag

Ya rabbi, şu acizi ümmeti Muhammede hizmet etmeğe muktedir kıl.

Lika

Şu an itibari ile haber kesinleşti.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun, Allah rahmet eylesin..
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

İsra

Allah rahmet eylesin sevenlerinede sabrı cemil versin

zihni_sinir