Özel mesaj sistemini kullanan üyelerin dikkatine!

Başlatan SadakatNet, 14 Mayıs 2009, 23:35:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SadakatNet

Özel mesaj sistemi,gerekirse forum konuları hakkında sorulacak sorular için vardır.

Ve yöneticiler tarafından takip edilmektedir.

Üyelere tanışma, görüşme vs. gibi mesajlar gönderilmesi, gereksiz şahsi konularda muhabbetler, sadakat forumu doğrudan ilgilendirmeyen konular hakkında özel mesaj sisteminin kullanılması kesinlikle yasaktır. Bu tip mesajlar yönetim tarafından silinir. Gerekirse üyelerin öm sistemi kapatılır.

Üyelerimizin bu konuda dikkatli davranmasını rica ediyoruz

Sadakat Yönetim Kurulu

İsra

Bütün üyelerimiz bu hatırlatmayı dikkatte alacağını ümid ediyorum.

Tuğra

Bu başlığın güncellenmesinde fayda var,bu aralar bazı yeni üyeler tarafından bayanlara öm ile rahatsızlık veriliyor..

〰〰〰〰🐠

Buğulu Ay

Alıntı yapılan: Tuğra - 17 Mayıs 2009, 23:42:22
Bu başlığın güncellenmesinde fayda var,bu aralar bazı yeni üyeler tarafından bayanlara öm ile rahatsızlık veriliyor..

bayan olduğu nasıl anlaşılıyor ki yasak değil mi forumda bayan ya da erkek ismiyle kayıt olmak cinsiyet belli etmek. böyle bir yasak olduğunu sanıyorum forumda uyulursa bu kurala sorun olmaz herhalde:)
BENİM DOĞRU SÖYLEMEM, BANA DOST BIRAKMADI. (Hz. Ömer r.a.)

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

الله هو ا لو لي

Miftahulkuluub

Bazı üyelerimizin şikayeti ve bizim de takibatımız neticesinde; gereksiz mesajlarla üyelerin rahatsız edildiği görülüyor.

Üyelerimizden bu hususta daha duyarlı olmalarını, özel mesajların kullanılma sebebini tekrar okumalarını ve sürekli olarak özel mesaj sistemini takip ettiğimizi ifade etmek isteriz.
İncemeseleler    Sadakat.Net    İns SadakatForum  Sevadı Azam

" Derviş isen kardeş takvaya çalış.."

turk_ay

Alıntı yapılan: Tuğra - 17 Mayıs 2009, 23:42:22

Şaşırmadım böyle bir şikayet gelmesine evet konuyu güncel tutmann faydası var...
Her açan senin gülün, hergünse benim günüm
Gözyaşı insan külüyse, her yakan insan sözü
Kıvılcım sözün özüyse, ayrılık yakar gözü
Tek gören gönül gözüyse, kelamım gönül sözüm

Yavuz Sultan Selim (Hadim-ül Haremeyn)

SadakatNet

Özel mesaj sistemi,gerekirse forum konuları hakkında sorulacak sorular için vardır.

Ve yöneticiler tarafından takip edilmektedir.

Üyelere tanışma, görüşme vs. gibi mesajlar gönderilmesi, gereksiz şahsi konularda muhabbetler, sadakat forumu doğrudan ilgilendirmeyen konular hakkında özel mesaj sisteminin kullanılması kesinlikle yasaktır. Bu tip mesajlar yönetim tarafından silinir. Gerekirse üyelerin öm sistemi kapatılır.

Üyelerimizin bu konuda dikkatli davranmasını rica ediyoruz

Sadakat Yönetim Kurulu

el-kureyıi

Selamun Aleyküm,

Yönetici ağabeylerim,uzun zamandır girmiyordum, benim özel mesaj gelmiş görünüyo ama mesaj yok, sayfada da yeni mesajınız var diye bişeyler uçuşuyor...bir şey görünmüyor ki sileyim...
Bir el atıverseniz..
“Dertliyim dersen belâ-yı dertten âh eyleme,
Âh edip ağyarı âhından âgâh eyleme! ...”

"Allah bizi insan eyleye"

Nev Bahar

aynisi bende de oldu e56))
ayda yilda bir girince boyle oluyor herhalde mesajlar temizlenince gitti mesaji da goremedik ama aklima su geldi kardes komik gelcek belki ama kendi kendine mesaj yolladiginda aninda o yagmurdan kurtuluyorsun yoneticiler daha iyi bilir ama galiba cozum mesaj kutuna yeni bir mesaj gelmesinde fg3))
Aldırma yürü!
Göğsüne yüreğinden başka muska takma. Nebi (Aleyhissalatu Vesselam) klavuzun, İman sermayen, amel azığın, sevgi yakıtın, Ahlâk karakterin, edep aksesuarın, Merhamet sıfatın, şeref ve izzet adın olsun...
{ Halil Cibran }

el-kureyıi

Sağolsun Fatihan  halletti,  e76)) n1))
“Dertliyim dersen belâ-yı dertten âh eyleme,
Âh edip ağyarı âhından âgâh eyleme! ...”

"Allah bizi insan eyleye"

tercüman

Özel mesaj geldiğinde e-mail ile haber gelirdi ama dünden beri bu mesaj gelmiyor...yardım eder misiniz?
All I know is that I know nothing.
Tüm bildiğim hiçbir şey bilmediğim.
-Sokrates-

İsra

konu güncenllenmişken şu hatırlatmayıda yapalım. sitemizde özel mesaj gerekli durumlarda kullanılır gereksiz yere ve rahatsız edici hale gelirse üye engellenir. lütfen bu konuda dikkatli ve anlayışlı olalım.

tercüman

Soruma cevap bekliyorum...bir zahmet yardım eder misiniz?
All I know is that I know nothing.
Tüm bildiğim hiçbir şey bilmediğim.
-Sokrates-

Fatihan

Özel mesaj sistemi son zamanlarda amacının dışında kullanılmakta.

Bu konuda forum üyelerinin daha duyarlı ve dikkatli olmalarını bekliyoruz.