Erkek ve bayan aynı yerde çalışabilir mi?

Başlatan sofiye, 25 Mayıs 2009, 12:58:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihan

İnsan en azından "Ya Rabbi benim düşüncelerim yanlışsa beni doğruya sevket, kardeşlerimin ki yanlışsa onları doğruya sevket" diye dua eder.

Ya da en azından "benden farklı düşünen bir sürü insan var şu yazılanları tekraren okuyayım, düşüncelerimi, fikirlerimi tekrar bir gözden geçireyim acaba yanlış düşünüyor olabilir miyim?" der.

Yani öyle bir ifade tarzınız var ki; siz %100 doğrusunuz, ama işin doğrusunu anlatmaya çalışanlar yanlış yolda.Nasıl bu kadar kendinizden emin konuşabiliyorsunuz hayret!

Kendinizle aynı fikri paylaşmayanları bölücü örgüt üyesi olarak yaftalamak çok abes!
Bir nevi kul hakkı.Ben yine de şahsım adıma hakkımı helal ediyorum ama diğer arkadaşları bilemiyorum...

helps

Alıntı yapılan: inşirah75 - 03 Ekim 2009, 19:05:11
bende pes ediyorum ve arş ı alada herkes hakikatı görecek kadınları perde arkasına kapatan kardeşlerimiz lütfen islamiyeti kullanarak bu çirkinlikleri yapmayın kimse üzerinde otorite kurmaya çalışmayın hangi bölücü örgütün üyesisiniz bilmiyorum ama benim normal vatandaş olduğum konusunda en azından hem fikir olduğumuza sevindim rabbim ıslah etsin PES

ben de sana pes diyorum.bir insan bu kadar mi anlamaktan nasibsiz olur.beni de kendini de yordun kardesim.sana kac kere soracagim,ver bana kaynaklarini madem gonul rahatligi ile fetva verecek kadar alimsin(!)ver bana kaynaklarini da bilmedigimizi bir ogrenelim.

bak kardes,
ilimi mevzuda fetva vermek icin senin icazetli olman gerekir oyle degil mi?

oyle ise soyle bakalim nereden icazet aldin?hocalik sifatina hakikatine haiz misin?

oyle bana haricten gazel okuyup,vur=kac yontemleri ile kacamassin...varsa delilin getir konus.yoksa gelmis bana hocalik taslama.ne biliyorsun,ne verilen bilgileri dogru durust okuyorsun,ne de yalnis oldugunu olgunca kabul edebiliyorsun.bi de gelmis bana seviyeden bahsediyorsun.

Alıntı yapılan: inşirah75 - 03 Ekim 2009, 19:05:11
hangi bölücü örgütün üyesisiniz bilmiyorum

bolucu degilim ama carpmayi cok iyi bilirim,
bir carptim mi toplayamassin onu da iyi bil.

beni bunlari soylemeye sen mecbur ettin.bir de gelip bana bunun icin de ayri laf salatalari yapma.aksam aksam zaten iyice vaktimi caldin.
Fani dünyada kendini hiç edersen, hep olursun.

-Hz. Mevlana-

Tuğra

Alıntı Yaphangi bölücü örgütün üyesisiniz

Hayret birşey bu çirkin ve kara cahil ithama cevap vermeye tenezzül bile etmiyorum  e44))

Alıntı Yaprabbim ıslah etsin

Sizi bilgilendirelim! ıslah ateş ile olur,dolayısıyla burada beddua etmiş oldunuz,bedduanın çıktığı ağıza tam manası ile geri döndüğünü de bildiğimize göre,

Kul hakkına giren ithamınıza ek olarak,birde ateş ile cezalandırılmayı kendi ağzınız ile Hak Teladan dilemiş oldunuz,güle güle kullanın,hatta azar azar kullanın belki idrakiniz artar.

NOT;Siz standart statüsündesiniz ! yani aynı kalıp aynı ölçü!

standart  vatandaş,

okumayan,anlamayan, dinlemeyen cahil kalmaya mahkum

〰〰〰〰🐠

fasulye

Ne anlattığınız kadar nasıl anlattığınızda önemli.  Bu nobran uslüpla  kimselere birşey veremezsiniz hatta soğutursunuz  inançtan..
Cümleyi makaslamak ve gönderimlerde bulunmak yakışık durmuyor sitenizce...

enfa

Başta zaten gayet normal bir uslüp kullanmış arkadaşlarımız, öyle ithama nasıl bir tepki bekliyordunuz merak ettim  e52))

Ayrıca alıntı yapmak durumundalar ki nerenin üzerinde durulduğu belli olsun. Görüşlere muhalif olunduğu konuda "sitenizce" diye eleştiride bulunmak ne kadar yakışık görüyoruz..

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

fasulye

Keyfiniz bilir, sizde katılın  naif ve zarif rekabette tuzla buz ediniz birbirinizi.
Evet sitenizce, buraya ait değilim demiştim en başında. Bir süreliğine burdayım...
Fikrim bu çarkta ..

Fatihan

fasulye siz zor ayrılırsınız buradan.Bu örgüte pardon foruma giriş olur çıkış olmaz.Siz ümidinizi kesin eski forumunuzdan, sitemizce demeye yavaş yavaş hazırlayın kendinizi  s4))

fasulye

Benim kadim forumum gidiş o gidiş  sabır sabır ...
Burası Ablukaya  tabi tutuyor. Giriş kapısı var çıkışı yok..