Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

sınek konan lolıpop!

Başlatan vuslatım, 15 Ağustos 2009, 22:35:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vuslatım

Sinek konan lolipop!

--------------------------------------------------------------------------------

Mısır'da hazırlanan bir reklam, tesettürü lolipopa benzetti. Reklamdaki mesaj ise açık....
Açarsanız sinekler üşüşür...
Arap dünyasının önde gelen ülkesi Mısır "lolipop" benzetmeli tesettür kampanyasıyla çalkalanıyor. Ülkedeki radikal İslamcılar tarafından hazırlanan maillerde iki lolipop şekeri bulunuyor.

Şekerlerin birisinin ambalajı açık değil. Bu tesettürü temsil ediyor. Diğeri ise açılmış ve üzerinde sinekler bulunuyor.

Mesaj olarak ise "Onları (erkekleri) durduramazsınız. Ama kendinizi koruyabilirsiniz" yazıyor. Mısır'da son dönemde tesettüre girenlerin sayısında önemli bir artış gözleniyor

hizmetci

AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

DalgaKıran

Budak

Çok akıllıca düşünülmüş.Resimde harika mesajlar veriyor.İnşAllah etkisi vede yankısı büyük olur.

lalegül

Şu rahmete bakın ki,
insanlar bütün azalarıyla günah işlerken,
sadece diliyle yaptığı tövbeyle affolunuyor.

Aziz Mahmud Hüdai (k.s)