Shaikh Salih At-Talib leads the Isha prayer [Part 1], [Part 2]

Başlatan Lika, 30 Temmuz 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lika

Alıntı yapılan: Mahi - 26 Temmuz 2009, 01:12:00
Fakat benim hoşuma giden Kabe imamlarından Salih El Talip var çok hoş sada ile okuyor onlarıda paylaşırsan seviniriz Lika kardeşim....

Mahi kardeşim, bulduk sanırım :)

Shaikh Salih At-Talib leads the Isha prayer [Part 1] -

http://video.google.com/videoplay?docid=-769574424040028128&hl=tr

Shaikh Salih At-Talib leads the Isha prayer [Part 2] -
http://video.google.com/videoplay?docid=8720823543821182261
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Mahi

Budak

Allah c.c razı olsun paylaşımlarınız için. Ama Bitek son videoları izleyebildim diyerleri neden açılmıyor. Onlarıda izlemek isterdim :(

Lika

Alıntı yapılan: Mahi - 30 Temmuz 2009, 19:52:18
Çok teşekkür ederim Lika kardeşim...  t7))

Ben de sana teşekkür ederim, yıllardır izlediğim Kabe İmamı'nın ismini senin vesilenle öğrenmiş oldum. Ayrıca ikram için teşekkür ederim Mahi kardeşim  :dragur:

Alıntı yapılan: Budak - 30 Temmuz 2009, 20:00:44
Allah c.c razı olsun paylaşımlarınız için. Ama Bitek son videoları izleyebildim diyerleri neden açılmıyor. Onlarıda izlemek isterdim :(

Budak kardeşim, diğeri derken sanırım youtube'den yüklenenleri izleyemiyorsunuz. O da malum Türkiye'de biliyorsunuz yasaklı olduğundan izlenemiyor. Ama Fatihan kardeşimizin eklediği videoyu izleyebilmeniz gerekiyordu, o neden açılmadı anlayamadım e52))
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Budak

s.a lika kardeşim sizinkini ve fatihan kardeşimin videolarını izledim Allahrazıolsun

Lika

a.s Budak kardeşim, Rabbim cümlemizden razı olsun :)