Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Kurtlar Vadisi Filistinin çıkarı

Başlatan vuslatım vahdet, 24 Ocak 2010, 19:10:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vuslatım vahdet

Kurtlar Vadisi Filistinin çıkarı

Kurtlar Vadisi Filistinin
Bu gün itibari ile gündemde olan bir haber.
Kafamızı Kurcalayanlar Zulmun seneryosu olurmu?
bu seneryoda kim kazanacak Filistinmi yoksa israilmi.
filistini acı bir taplo olarak yansıtmak filistinliler için bir moral olurmu?

Zulümü seneryo yaparakta para kazanmak ne kadar doğru?
islami haber ekibi olarak
bu seneyonun gelirlerinin Filistine Bağışlanmasını doğru Buluyoruz.

kudusyolu.net ten bir yorum aldım kardeşimiz şöyle bir açıklamada
bulunmuş.

"dizilerle flimlerle mi intıkam alacagız.
kurtlar vadısının yapımcılarının yanı pana flimin kurtlar vadısı fılıstını ıcın yapamayacaklar dıye dusunuyorum yapsalarda tıpkı kurtlar vadısı ırakta da oldugu gıbı baska zhnıyetlere hızmet edecekler. bu filmın yapılıs sömuru ve gercektende rant. (bana gore)

kurtlar vadısı ırak flmını ızlememıstım daha sonra tepkıler nedenı ıle ızlemek durumunda kaldım ızledıgımde de su dıyolog cok dıkkatımı cekmıstı o zaman orada kıs canlı bomba olmak ıstedıgınde ona canlı bomba olmak haramdır dıyen hocanın soyledıklerı: bıre bır aynısı olmayabılır hatırladıklarım ama bunlara benzer bıseydı.. o hoca, kıza sen onların zulmune cevap verme bırgun gelıp onlar dıyecekler kı yaa bız bunlara ne kadar sey yaptık bıze hıcbırsey yapmadılar bunlar ne kadar ıyı ınsanlar dıyıp musluman olacaklarmıs.. mış mış.. hatta o zamanlarda cıkan gazetelerde de bu konu ıle alakalı makaleler okumustum.. gunumuzde de ole degıl mı hocalar herhangı bır tv kanalaına cıkıp dort tane dogru fetva verıyora araya bırde yalan yanlıs sıkıştırıyor kı aa bu dedıgı dogru , o zaman dıgerıde dogrudur dıyelım.
ırak flımde de uygulananda aynısıydı. nıtekım ayrılık dızısıde ılk yayınıyla ılgı gordu ama sonra fılıstınlı kardeslerımızı terörıst olarak gostermıstı.

tabı yapılıyorsa yapsınlar flmını gıseden gelen hasılatıda bagıslasınlar fılıstıne bızde destekleyelım..
ama bunu bır öç alma olarak gormek cok yanlıs. eger bole goruyorsak nıye bagırıyoruz meydanlarda
dişe diş kana kan intikam intikam.. dıye.. "

sadakat ailesi olarak aşağıdaki lingi tıklayıp haberin altına yorumlarımızla   destek olursak sözümüz daha kuvvetli olur inşaAllah.

http://www.islamihaber.org/kurtlar-vadisi-filistinin-cikari.html

Tesniye

Kurtlar Vadisinin böyle bir jest yapacağını düşünmüyorum. Ama bu tür kamuoyundan gelen aşırı istek neticesinde bir kısmını bağışlayabilirler. Bağışlarlarsa o zaman gerçekten Müslümanlar olarak sahiplenileceğini düşünüyorum. Ve böyle bir durumda sırf filistine katkı için bile insanların sinemaya gidecekleri olacaktır. Filmin içeriğinde sakatlık olmadığını da varsayarak..
Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben
Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben
Perde ardında sen ben dedikodusu var amma.
Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben..
<< Lüzumsuz Konular Atlası >>

racül

Kurtlar vadisini elestirecegiz diye,
canli bombayi da savunma durumuna düsmeyelim
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident

İsra

Çıkarları olur veya olmaz bilemem ama Filistinle ilgili film yapmalarına sevindim.

racül

Aron Feller (graham fuller) ne diyodu:

Bu ülke türkiyeye az gelioyr, biraz büyütmek lazim

...

Graham fullerin "yeni türkiye cumhuriyeti" kitabinda tanitimlarindan tandigim kadariyle, türkiyenin ortadoguda amerikanin fason hegemonik gücü olmasi gerektigi anlatiliyormus.

Ortadogudaki kesmekes ile ugrasma görevini, sadakatini ispatlamis, manipüle edilmesi kolay bir türkiyeye ihale etmis durumdalar.

Türkiyenin yönetimini tüm ortadogu halklarinin sevebilmesi, türkiyenin hegemonyasina razi olabilmeleri icin, türkiyeyi kahraman görmeleri gerekiyor.
amerikanin hall edemedigi seyleri hollywoodla hall ettigi gibi,
bizim de israili ve USA'yi Kurtlar Vadisi ile hall etmemiz gerekiyor.

Murat Alemdar (polatin arap dünyasinda dublaj ismi)
arap dünyasinin Silvester Stellone'si, Bruce Wills'i olacak...

Arap dünyasinin rüyalarini gerceklestiren adam murat alemdar'in temsil ettigi Türk hegemonyasi, Ortadogudaki halklarin gönüllü tabiiyeti üzerinde Amerikanin maksadlarina hizmet edecek...

...

Bence cikari cikmazi bu...
Es ist keine Schande hinzufallen, aber es ist eine Schande einfach liegen zu bleiben.
                                                Theodor Heuss
                             ehemaliger Bundespräsident