Koldaki mucizevi M yazisi

Başlatan aronin, 24 Ocak 2010, 19:39:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aronin

Arkadaslar size bir soru sormak istiyorum.Benim bir arkadasin sol kolunda tam olarak dirsegi ve bileginin tam ortasinda beyaz bir M harfi yazisi cikmis bu gectigimiz kurban bayrami arefesi sabahinda.Sabah uyandiginda kolunda beyaz bir M harfi oldu.Buyuk ve belirgin bir sekilde yaziyor.Doktorlara sordu tibbi bir yaniti yokmus.Lutfen bilen varsa yardimci olsun Allah rizasi icin arkadaslar.

fasulye

Latin harflerinden 'M'  mi  ?

aronin

Evet.Ayni bu yazdigimiz sekilde M harfi var kolunda beyaz renkli.

zeberced

Belkide cildinde rahatsizlik var ( oluoyr bu tarz cild hastaligi bir kismi rengi aciliyor, bir kismi koyu kaliyor.)... tevafuk olmus M harfi

omur

ben kirmizi lekeler duymusdum ama beyaz?
bu kirmizi lekeler de kina oldugu bunu da cinler bir kutlama yaparken kendilerine
surerken uyuyan kisiye de surduklerini duymusdum. cok az rastlanan birsey buda.
ama beyaz leke? fazla onemsemeyin derim. kendiliginden kirmizi lekeler gibi buda gider herhalde.

fasulye

M harfi latince manası olmaz diye düşünüyorum..

nirvana

:) ne muhabbet ama
belkide martıdır
Tutalım ki dikenim ...
Hem de kötü bir diken...
Ama nihayetinde güllerle bir aradayım ...
Hz. Mevlana

omur

sayin fasulye,
butun dilleri hz Allah yaratmistir. bir mana var ise bunun hangi dilde yazildigi bu manayi degistirmez.
bu olayin fazla ustune gitmemek taraftariyim.

aronin

Tibbi bir olay degilmis.Doktorlara sormus bir cevap alamamis.Kolundaki M harfi yazisi o zaman bu zamandir gecmiyor.Korkuyor surekli kalacak diye.Hicbir iyilesme belirtiside yok o izde hep ilk gunku gibi belirgin.

nirvana

dr önemli bir rahatsızlık demediyse sorun yoktur kardeşim
bu kadar kafaya takmayın
kolunuzda bir leke çokda önemli olmasa gerek kolunuz olduğunu düşününce !!
şükretmek lazım
Tutalım ki dikenim ...
Hem de kötü bir diken...
Ama nihayetinde güllerle bir aradayım ...
Hz. Mevlana

fasulye

Alıntı yapılan: omur - 25 Ocak 2010, 03:48:04
sayin fasulye,
butun dilleri hz Allah yaratmistir. bir mana var ise bunun hangi dilde yazildigi bu manayi degistirmez.
bu olayin fazla ustune gitmemek taraftariyim.

mucizevi örnekler hep arap dilinden tanık olunmuştur ondan..
Arap dili dışındaki dilleri İllaki Allah yaratmıştır.
Satır aralarında mesaj vermedim..

Latince M  harfi oluşumları çok yaygın. Çocukluğumda anımsarım Annem ekmek pişirirdi hep M harfi çıkardı..

mardin

Allah acil şifalar versin.tez günde iyileşir inşAllah .
ibadetin eftali devamlı olanıdır.

aronin

Amin kardeslerim.Allah sizlerden razi olsun.Bir rahatsizligi yok sok sukur.Sadece cok merak ediyor kuskulaniyor acaba onemli bir seymi,bir isaretmi diye.O harfi gorenler aklini karistiriyor onun.Sen ermismisin,sen mesihmisin,sen buyuk bir gunah isledinde damgami vuruldu sana vs.O sadece icini rahatlatmak istiyor o mesele :)

Tuğra

Tekrar doktora görünmesinde fayda var, Allah muhafaza sedef hastalığı belirtisi olabilir.
〰〰〰〰🐠

omur

eger gorunum bakimindan cok rahatsiz oluyor ise, veya tepkilerden dolayi ozaman bir de cild tedavisi yapan uzmanlara danissin.
Cildde var olan lekelere, benlere ve belirgin olan damar ve renk acmak, koyulastirmak vesair herseyin cesitli tedavi yontemleri var artik.
lazer ve benzeri tedavi yontemler ile cok seyler yapabiliyorlar artik. tabi arastirmak ve bulmak lazim. ama benim bildigim kadari ile var.
e52)) e52