selamun aleyküm

Başlatan akide201, 15 Nisan 2010, 16:02:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akide201

Siteyi yeni keşfettim.Buraya sırf hassasiyetinizden ötürü sizleri tebrik etmek için katıldım.Allah razı olsun kardeşlerim.İnternette islami forumlarda en sinir olduğum konulara abalalı abili lakayt ama dindar görünümlü yapmacık yazılardan öyle sıkılmıştım ki sırf bu yüzden hiçbir yere üye olmuyor okumakla yetiniyordum.Belki buraya da çok fazla katkım olmaz ama sizleri tebrik etmeden geçmek istemedim.Doğru yolumuzdan Hz.Allah ayırmasın. 

AntiÖzenti

~~XaRaNX~~

Tuğra

Amin, sağolun teşekkür ederiz, tespitleriniz çok yerinde.
〰〰〰〰🐠

hasbihal58

A.S akide kardeş inan aynı sıkıntıları bende yaşadım.beraber katılmışız hayırlısıyla muhabbetli günler geçiririz inşaAllah....

Günbatımı

Ve aleyküm selam, sitemizden fazlasıyla yararlanabileceğinizi düşünüyorum. Bizleri tebrik edip, sonra uzaklaşmayın derim. :)
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

hasbihal58

Neden uzaklaşalım kardeşim inşAllah fırsat buldukça katılmaya çalışacağız.selam ve dua ile

ihvan

hoş geldiniz.sadakat,samimi,seviyeli,ihlaslı,kardeşlerimizin sitesi şükür.

sehle

Hoş geldiniz kardeşim...katılımınız daimî olur inşaAllah
Bu bahsettiğiniz gerekçelerden dolayı,şahsım adına burdayım.
الَهى انت مقصودى ورضاك مطلوبى

Lika

Alıntı yapılan: Tuğra - 15 Nisan 2010, 17:20:52
Amin, sağolun teşekkür ederiz, tespitleriniz çok yerinde.

Ve Aleyküm Selam  kardeşim , Hoş geldiniz :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim