Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Bursa-Ulucami

Başlatan Aslıhal, 25 Temmuz 2010, 21:44:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aslıhal

Çoğumuzun  bildiği üzere adeda hat sergisi olan herbir duvarında hat çeşitleri ile ulucami.
Malesef hepsini çekmek için vakit bulamadım.

Bârını gerden-i ahbâba edenler tahmîl
Ne kadar olsa sebük-ruh olur elbette sakîl

BT 857

cok güzel Allah razi olsun.gidip görmek isterim ins
LA TENSENA

Gül_Sultan

MaşaAllah, çok hoş kareler. Ellerine sağlık kardeşim. Allah (c.c) razı olsun. :)
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

enfa

Eline sağlık Aslıhal, en fazla çekim yapmak istediğim cami :)

Zaman diyorum, biraz daha zaman.Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler!

Lika

Ellerine sağlık Aslıhal :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

aydeniz

Ellerine sağlık aslıhal,bakmaya doyamadım.

armonya

Buyrun gelin misafirim olun gezdireyim size ulu camiyi gerçekten manevi havası harikadır:)
ayrıca  içindeki bütün yazıların ayrı birer anlamı var içlerinde neler gizli  misal kabenin resmi var öyle bir şekilde yapılmışki hangi taraftan baksan kabenin kapısı o yöne dnüyor
Ne azap ne sitem yalnızlıktan...Kime ne; aşılmaz duvar bendedir...Süslenmiş gemiler geçer açıktan, Sanırım, gittiği diyar bendedir. Yaram var...Havanlar dövemez merhem, Yüküm var... Bulamaz pazarlar dirhem, Ne çıkar; Yollar ki, Allaha çıkar, bendedir...