SAĞLIKLI YAŞAM BURDA

Başlatan sonficyus, 11 Eylül 2006, 16:37:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sonficyus

Size bir tüyo sağlıklı yaşamak istiyorsanız.Galatasaray'ı tutmayın.Ben tutuyorum ve her maçını izlerken kalpten gidecekmiş gibi oluyorum.

c e z a

:x  :x galatasaraylı olarak bunu kavramana sevindim (bu arada ben gfb denim) :x

c e z a

Ama bunlar takımla olacak işler değil! sağlıklı yaşamak istiyorsan peygamber efendimizin (s.a.v) in sünnetlerini  takip et yeter !
:x

asamet

Galatasaray tutulacak takımmı kardeşim bende Genç FB denim gel kardeş seni de GFB li yapalım

Selametle Ayrıca Ceza kardeşim seninle tanışmak isterim fakat pm ler kapalı msn adresin varsa mailime atabilirmisin mail adresim

sametaktass@hotmail.com

c e z a

:roll:  :roll: öle bişe olamaz :!:

c e z a

ASUDE

arkadaşlar burayı kahvehaneye çevirmişsiniz  :evil:  :evil:

farkındaysanız ciddi bir forumdasınız..... ve bizler de bu forun diğerlerinden kat kat seviyeli diye burdayız....

c e z a

ben gerekli açıklamayı yaptım diye düşünüyorum...

asamet

Sayın yetkililer tmm ciddi olmalıyız ama herzman ciddi olmak yeni üyelerin çabucak soğumasına yol açar.Ayrıca Ceza kardeşim niçin olmamaz konuşmak istemediğindenmi site kuralı olduğundanmı

ayrıca pm demek özel mesaj demektir.Site yönetici isen bunu biliirsin

c e z a

site yöneticisi olmadığımdan zaten bilmiyorum !!!

bencede ciddi olmalıyız benim konuşmama sebebeim site kuralı olduğundan değil site kuralı olsada olmasa da zaten konuşmam ve konuşulmaması gerektiğinden konuşmuyorum!!!
inşAllah cevap alınmıştır :!:

c e z a

sen kendi cinsinden olanlarla kaynaşabilirsin bu seni tatmin etmiyosa o zman bu site sana dar gelir!!!
başka sielere yolculuk yapma vaktin geldi demektir!!!