Duha'dan Kareler...[Hayattan Yansımalar]

Başlatan duha, 21 Şubat 2008, 04:53:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pırıltı

Her çektiğin resim gibi buda çok güzel teşekkürler duhacım..
İyi ağaç kolay yetişmez; rüzgar ne kadar kuvvetli eserse, ağaçlar da o kadar sağlam olur.

Asfa

Alıntı yapılan: RuMiŞ - 30 Mart 2008, 00:29:45
Her çektiğin resim gibi buda çok güzel teşekkürler duhacım..
Katılıyorum
İlimsiz ibadetin tadı olmaz!...

Lika

Bulutlu bir İstanbul günü ve Çamlıca tepesi.Her ne kadar hava bulutlu olsa da yine de İstanbul olunca her ne şekilde olursa olsun izlemeye,seyretmeye değer bir manzara çıkıyor karşımıza.Ellerine sağlık duha :)

Bilmeyenler için küçük bir tavsiye:

Şu günlerde Çamlıca tepesi en güzel günlerini yaşıyor...Rengarenk lâleler,mis gibi lavanta kokuları eşliğinde muhteşem İstanbul manzarası... :)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Uludag

Ya rabbi, şu acizi ümmeti Muhammede hizmet etmeğe muktedir kıl.

duha

GÜZEL YORUMlarınız için hepinize tşk ederim  l5))
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

duha

[/center]

Pırıltı

Bu çiçeklerde senin gibi çok güzel duhacım ellerine sağlık :)
İyi ağaç kolay yetişmez; rüzgar ne kadar kuvvetli eserse, ağaçlar da o kadar sağlam olur.

maslak

Lika

İstanbul bugünlerde lâleleri ile daha da bir güzel..Bu güzel günleri fırsat bilen duha güzel kareler yaklamışsın:)
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

duha

HEPinizde çok tşk ederim saolun  l5))

[/center]

duha

[/center]

MAVERA02

Elinize sağlık duha kardeş, harika görüntüler..
Doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni
Eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni

duha

[/center]

Asfa

Ellerine sağlık duhacığım
Yine güzel kareler :)
İlimsiz ibadetin tadı olmaz!...

setre

Alıntı yapılan: Lika - 31 Mart 2008, 00:23:50
Bulutlu bir İstanbul günü ve Çamlıca tepesi.Her ne kadar hava bulutlu olsa da yine de İstanbul olunca her ne şekilde olursa olsun izlemeye,seyretmeye değer bir manzara çıkıyor karşımıza.Ellerine sağlık duha :)

Bilmeyenler için küçük bir tavsiye:

Şu günlerde Çamlıca tepesi en güzel günlerini yaşıyor...Rengarenk lâleler,mis gibi lavanta kokuları eşliğinde muhteşem İstanbul manzarası... :)

:) :)

Duha maaşAllah istanbulda çekmediğin kare kalmayacak sanırım , Ellerine sağlık s4))
Hep ertelediğim zaman,bir türlü varamadığım diyardı...