Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Camii'de çocuk olmak!

Başlatan Lika, 10 Eylül 2008, 07:03:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lika

Camilerde çocuk görmek çok güzel, kendi dünyalarını bu dünyanın gerçeklerinin çok ötesinde yaşarlar çocuklar.

timeturk.com
Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Lika

Ne içindeyim zamanın,Ne de büsbütün dışında;Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında,
Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil.Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen;İçim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş;
Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim,Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim

Lika

duha

benim adamlarım  :vic m2)) tşkrler lika  s4))
söz Hayâtî'dir; İnanç taşıyoruz.....

[/center]

adilcevaz

Bütün dünyayı verseler gamım bitmez nedendir bu
Taa ezelde gam turabıyla yoğrulmuş bendendir bu
Terk etme insafı makamı imtihandır bu
Gelen gider giden gelmez iki kapılı handır bu!

ihvan

bunlar bizim yanımızda masum kalırdı......teşekkürler

Ber-ceste

Teşekkürler Lika, güzel bir başlık. &))

Sükût etmek gibi alemde nadana cevab olmaz..

Tuğra

Çok sevimli doğal görünüyorlar :)
〰〰〰〰🐠

Lika

ilginize ben de teşekkür ederim arkadaşlar.Ber-ceste katkın için teşekkür ederim:)

Ay Iıığı

Burası İran'ın başkenti Tahran... Bayram sabahı... Bu ufaklık başını kaldırmış, merakla nereye bakıyor dersiniz?

Ramazan Bayramı İran'ın başkenti Tahran'da da kutlanıyor... Sabah camiler bayram namazı nedeniyle doldu taştı.

Bayram namazının dini lider Ayetullah Ali Hamaney tarafından kıldırıldığı camide safların uzunluğu kilometreleri buldu.

Çocuklar da vardı bayram namazında.. Tıpkı bu ufaklık gibi. O da babasının, dedesinin elinden tutmuş şimdiden düşmüş caminin yoluna..

Eller yukarı doğru açılınca kafasını kaldırdı, küçücük boyuyla merakla yukarı doğru baktı..

internethaber

Budak

Çok güzel resimler Allah razı olsun.Kendi çocukluğumu hatırladım.Ama bize kızarlardı bazı büyükler camiye gidiyoruz diye. halen böyle büyüklerimiz var. camiye çocuk getirmeyin dikkatimiz dağılıyor. Kendimizi namaza veremiyoruz diyorlar.

hizmetci

AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.