Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Hulûs-i kalbten Renkler

Başlatan Hulûs-i kalb, 23 Eylül 2009, 19:04:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hulûs-i kalb

Elazig cayda cira parki

Elazığ Ticaret Odası İş Merkezi ve Saray camiî

Elazığ izzetpaşa camisi

Elazig Mesire Yürüyüş Parkı

Elazi botanik park

Elazığ Harput Kalesi - Güneş tutulması
ISLAMI KURTARMAYA DEGIL; ISLAMLA KURTULMAYA CALISALIM...

Hulûs-i kalb

Isparta-Ayazmana parki

Isparta´da cok ziyaret edilen bir mekan

Isparta gari

Isparta merkez(süleyman demirel heykeli ve büyük isparta oteli,kapali carsi,kutlubey camiî,hükümet binasi,hamam ve bedesten...)

Isparta hali pazari

Davraz kayak merkezi

Eğirdir

Gül aniti

Isparta gülü

ene dost

Elazığ ne güzelmiş öyle, tabi yurdumun her bir köşesi güzel maşaAllah, teşekkür ederiz emeğe sağlık :)
Nakşibendi beyazdır, leke kabul etmez. (Gavs-ı Sani)

hizmetci

Zonguldaktan bir tehlikeli yolculuk fotografi e60))

karadeniz

AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

Gül_Sultan

Isparta´da cok ziyaret edilen bir mekan

Bu en çok ziyaret edilen yerin adı yok mu Hulûs-i Kalb kardeşim. Yarın birgün ben Ispartaya gittiğim zaman sorarsam oradakilere " Sadakatte görmüştüm burada çok ziyaret edilen bir yer varmış" heralde adamlar yüzüme bön bön bakar. :isr e60))
Dünya geçer, İnsan göçer ancak kurtuluş Müttakîlerindir.

Hulûs-i kalb

evet Ene dost kardesim memlketimizin her kösesi bir baska güzel.rica ederim begendiginize sevindim...

Haklisin Gül-Sultan kardesim;bir adi var ama reklama girmesin diye yazmasam iyi olur sanirim;ama tarifini verebilirim tabi:
1-Isparta merkez adli resimdeki pembe boyali Büyük Isparta Oteli´nin hemen üst tarafinda Tuhafiyeciler Sitesi var;bu is merkezinin hemen arkasindaki talebe yurdundan(1953-1960 arasinda vaktinin alimlerinden olan bir alim zatin kaldigi evi ziyaret etmek istiyorum diye) sorarsak bizi buraya kadar götürürler...
  2-yazicidan bu resmi cikarirsak ve Isparta´da hangi esnafa sorarsak soralim hemen tarif eder.
  3-Aksu caddesi,Sermet mahallesi,Kemer Alti sokakta bu ev.Isparta merkez ismi altinda bulunan resimdeki Kutlubey camiîsinin hemen sag tarafindaki ana caddeden(dalboyun oglu caddesinden) dalboyun oglu hamami istikametine gidiyoruz  yol bitimindeki cadde Aksu caddesidir;hemen sag-ilk sokak sol-ve tekrar gelen ilk sokaktan sag yapip 50 metre kadar yürüdükmüydü sag tarafta karsimiza cikar...
   NOT:Karbuz cesmesinden siz siz olun sakin su icmeyin;saglik acisindan faydasi var zarari yok.Yok ben Isparta´yi cok sevdim burda kalacam derseniz o zaman baska.Ziyaret etmek isteyenlere önemle duyrulur.

ene dost

Alıntı yapılan: Hulûs-i kalb - 26 Eylül 2009, 20:06:25
   NOT:Karbuz cesmesinden siz siz olun sakin su icmeyin;saglik acisindan faydasi var zarari yok.Yok ben Isparta´yi cok sevdim burda kalacam derseniz o zaman baska.Ziyaret etmek isteyenlere önemle duyrulur.

Bunu anlamadım işte  e52))
Nakşibendi beyazdır, leke kabul etmez. (Gavs-ı Sani)

Hulûs-i kalb

Isparta`da $öyle bir inanc vardir:karbuz cesmesi(Isparta kapali carsisi üst girisinde bulunan bir cesmedir;gerci daha sonra sayisi artti) suyundan icen Isparta´ya yerlesir ve uzun süre burdan ayrilmaz.pek yanlis bir inani$ da degil;tecrübelerimle sabittir a15))

Hulûs-i kalb

Eazig-Maden ilcesi, tarihi saat kulesi ve hükümet binasi(suan imam-hatip lisesi)