Haberler:

X adresimiz

Ana Menü

Windows vista

Başlatan ASUDE, 17 Nisan 2006, 21:31:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ASUDE

Windows Vista, Microsoft'un 2006 yılında piyasaya sürdüğü yeni işletim sistemidir. kod adı longhorndur. Şu anda beta sürümleri test edecek kişilere gönderilmiştir. Bu sürümlerde 3 boyutlu menüler bulunmamaktadır.

ÖZELLİKLERİ
      Kolay kullanım
      Her zamankindan daha çabuk ve daha ayrıntılı yardım alma
      Çeşitli yerlere yerleştirilmiş hızlı arama çubukları ile aranılan dosyaları daha çabuk bulma
      Geliştirilen başlat menüsü ile bilgisayarda yüklü yazılımlara daha kolay erişme
      Kullanıcı deneyimi
      Tüm dünyada Windows kullanan kişilerin işlerini daha kolay halledebilmesini sağlayan özel pencere tasarımı
      Daha dolay dosya yönetimi
      Daha uzun işlerin kolaylık halledilebilmesi için hazırlanan özel sihirbazlar
      Canlı görev çubuğu önizleme
      Simge durumuna küçültülmüş klasörleri açmadan içeriğini görüntüleyebilme
      Simge durumuna küçültülmüş web sayfalarını açmadan siteyi görüntüleyebilme

ayrıca kendi gözlemim olan ;
    çok hızlı açılış ve kapanışı var ama henüz türkçe sürümü yok eğer bigisayarınız kaldırıyorsa ve ingilizcenizde iyiyse muhakkak kullanın ...
    bunun için 256mb ekran kartınızın ve 512 mb raminizin ve en az 10 gb lık bir harddiskinizin olması yeterli..... [/list]

ABDULLAH LFC

.
    .

BAHADIRHAN

yok, biz sadece alıcağız ve kullanıcağız. Gerisi onlara ait.  :?:

mis7take

çok güsel bir şey yahuu
    GeZdİMM YeMeni ŞaMı EttİM İLmİ TaLEb MeĞeR İLiM bOş İMİş İLLA EDEP İLLA EDEP

mis7take

Şu vistayı nerden yüklicez
    GeZdİMM YeMeni ŞaMı EttİM İLmİ TaLEb MeĞeR İLiM bOş İMİş İLLA EDEP İLLA EDEP

ABI HAYAT

vista yi tavsiye etmem ben kullandim suan xp yükledim vistadan  daha hizli onu yükleyemezsiniz satin almaniz lazim benim bildigim.

Uludag

Vista ile her program (software) calismiyor. Onun icin de cözüm bulmuslar: Vista + Virtual PC... Ve Virtual PC bedava...   e44))
    Ya rabbi, şu acizi ümmeti Muhammede hizmet etmeğe muktedir kıl.

ASUDE

evet Virtual PC gerçekten işletim sistemi denemek için ideal....
    ben vistaya bir türlü alışamadım...
    bir süre linux kullandım aramız gayet iiyiydi ama bizim ufaklıklar kullanamadı xp ye devam

Uludag

Longhorn bende var fakat o Vista degil Windows Server 2003 ün devami...

Devletin Bekasi

su aralar xp den vazgecmemek gerek. Ben yükledim ve sildim vistayi. Hatalarla dolu bir programm. bunuda kabullenmis olsalar gerekki, yeni tasarimla tekrardan piyasaya yeni versiyonunu süreceklermis. Aynisini hatirlarsaniz XP dede yasamistik. Ilk cikan Programlar nedense hastalikli. Sonradan düzeltilmis olanlari iyi isliyor.
    EDRIK EBEL ABBAS ENNI MUNHASIR
    SEYYIDI BELYA BNI MELKANI´L-HIZIR

Uludag

Microsofta altarnatif olarak...

Server sistemleri icin Debian Linux'u desktop sistemleri icinde SuSE Linux'u veya openSuSE'yi tavsiye ederim... Gnome'u hos bulmuyorum KDE daha renkli ve oturakli ...

Mücerrebattan...  s4))

talib 67

evet malesef bende sildim xp yükledim