Başörtüsü çıkararak öğretmenlik yapılır mı?

Başlatan islam aıığı, 20 Şubat 2009, 22:35:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

islam aıığı

Selamün aleyküm biliyorum başörtüsü farz fakat ilerde iyi,kalbinde iman aşkı olan öğrenciler yetiştirmek istediğim için okulda başörtümü çıkarmak mecburiyetinde kalıyorum. Ben bu mesleği rabbimin rızası için istiyorum hemde çok fakat başörtümüde çıkarmak istemiyorum. Benim bu içine düştüğüm zor durumu açıklamanızı sizden rica ediyorum

hizmetci

seni anlamaya calisiyorum, ama mevlamizin koymus oldugu kirmizi cizgileri isin ucunda Allah rizasida olsa cigneyemeyiz neticede baskalarina iyilik yapacagim diye kendin farzi cignemis oluyorsun ve bundan dolayi mesleginde verimli olamassin kiz ögrencilerine basörtüsü konusunda mesela tam verimli olamassin cünkü kendin tam uygulayamiyorsun talebe / ögrenci hocasinin aynasidir bunu unutma önce kendimiz farzi yasamaliyizki baskalarinada yardimci olabilelim degilmi ama?mevlamiz bizlere farz buyurmussa akan sular durur önüne kimse gecemez okul disindada Allah rizasi icin talebeler yetisdirebilirsin belki maddiyat olmaz ucunda ama senin dedigin gibide Allah rizasi olur sadece yani magneviyat ben acizhane basörtünü cikarma derim bilmem yardimci olabildimmi?
AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

müteallim

Alıntı yapılan: islam aşığı - 20 Şubat 2009, 22:35:47
Selamün aleyküm biliyorum başörtüsü farz fakat ilerde iyi,kalbinde iman aşkı olan öğrenciler yetiştirmek istediğim için okulda başörtümü çıkarmak mecburiyetinde kalıyorum. Ben bu mesleği rabbimin rızası için istiyorum hemde çok fakat başörtümüde çıkarmak istemiyorum. Benim bu içine düştüğüm zor durumu açıklamanızı sizden rica ediyorum

cikarmayacaksin azim ile gayret edeceksin iki günlük dünya icin isyan etmenin bir manasi olmasa gerek.
  Kuslar gibi ucmasini baliklar gibi yüzmesini ögrendik amma kardesce yasamasini ögrenemedik

islam aıığı

Allah razı olsun hepinizden fakat yanlış anlaşıldım galiba ben hiçbir zaman isyan etmedim öyle bir hakkım da olamaz HİZMETCİ adlı kullanıcımıza da çok teşekkür ediyorum ve başörtü probleminin kalkması için sizden dua istiyorum RABBİM DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN

Günbatımı

İslam Aşığı kardeşim, Allah senin ve senin gibilerin yardımcısı olsun.
Dua'sız üşürmüş yürekler!
Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
Sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

Hz. Mevlana 

islam aıığı

GÜNBATIMI KARDEŞİM RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN DUALARIMIZI KABUL ETSİN.

hizmetci

hz Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle kardesim
AllahIM BANA SENIN SEVGINI; SENIN SEVDIKLERININ SEVGISINI VE BENI SANA YAKLASTIRAN HERSEYIN SEVGISINI VER!!!AMIIN.

dadaı21

bende bu kardeşimiz gıbı başımı acmak zorunda kalıyorum rabbim affetsın insAllah bır an önce bu yasaklar kalkarda bizde rahat ederiz

hançer

bir kadının örtünmesi farzdır dolayısıyla başını açması haramdır,senin başını açmaman okutmandar hayırlıdır daha çok sevap alırsın eğer mümkünse kendi evinde ders ver..

yildiz313

İslamda bazı hususlarda azimet ve ruhsat ile amel etme gibi kolaylıklar vardır. ama sizin düşmüş olduğunuz durumda herhangi bir ruhsat mevcut değildir. Bu zamanda islamiyeti yaşamak çok zor, Cenab-ı Hak yardımcınız olsun.
Kuru bir kavgâ imiş Pâdişah-ı Alem olmak
Cümleden evlâ imiş bir mürşide bende olmak

söz verdik

ben anlamiyorum gercekden türkiyenin halini anlamiyorum.
almanyada koca kafir devletinde izin verilirken sorun cikarmazken bizim vatanimizda milletimizin yapdigina bir bakalim yaa.....

ölümümüzden  sonra mezarimizi aramayiniz,bizim mezarimiz ariflerin gönüllerindedir...mevlana

Elhamdulillah

aynen öyle valla.
Alamanyada basi kapali okula gidiyorlar ve yemin ederim sorun yasamiyorlar
bazi bakislar haric.
ama Türkiyeye cogu Müslümanim diye gecinenler basi kapalilara laf atiyorlar.
okula basi kapali gidilemiyor. ben anlamiyorum bu olayi.
yemin ederim burdakiler nediyorlar: Türkiye bile izin vermiyorlar, biz neden veriyoruz ya" diye konusuyorlar. haklilar aslinda.
cok tuaf ya.
BEN BU DÜNYAYA HEREKZIN OL DEDIGI GIBI OLMAYA GELMDEDIM!!!

dadaı21

acınacak halimiz var gerçekten Allah yardımcımız olsun kardeşler

Elhamdulillah

AMIIIINNNNN

buda bizlerin imtihani Rabbim imtihanimizi iyi bi sekilde basarmamizi nasip etisn
BEN BU DÜNYAYA HEREKZIN OL DEDIGI GIBI OLMAYA GELMDEDIM!!!

tefhim

Alıntı yapılan: islam aşığı - 20 Şubat 2009, 22:35:47

Bu yazıya bu isim hiç uymamış.
Mevlam sizi bu isme uygun haraket etmeyi nasip etsin.
Şeytanın ve nefsin vesveselerinin şerrinden korusun.
Özelliklede islami gibi görünenlerinden.

Bedeel islemü gariben feseyeudü gariben fetuba lilgurabai.